Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E7fMEg2XsAQtOE7

Davinson - Dier şu an en önemli 2 opsiyon ama +1 baba + 3-4 yedek stoper şart bunlara sakatlıktan çekiyoruz malum. Tanganga pek olası gelmiyo bana halen
Dier'ı beğeniyor musun? Mücadeleci ve yürekli olmasa ortalama bir adam olarak kalacakken bu yönüyle öne çıkıyor gibi geliyor bana sadece. Bir de Romero çok iyi transfer olur ama onun da sonu Davinson gibi olursa durum vahim çünkü transferi öncesi Davinson da Avrupa'daki en potansiyelli stoperlerdendi.

Romero'yu Barca seviyesinde görüyorum btw, müthiş bir herif.

Sevilla PSG oynuyor. Hakimi cok dehset oyuncu. Mal Inter, sanki tasarruf yapacak baska adam yoktu

Muslera
Boey Kjaer Marcao Aanholt
Gedson
Morutan Berkan Cicaldau BAY/Kerem
Mohamed

Okey miyiz?​

Stoperde oynayamadığı için tepki aldığını hatırlıyorum. Son alternatif yapmıştı o dönem. İlk başta baya sükse yapmıştı ama. Mou Dier’i stopere çekip, Tanganga’yı kesmişti sanırım. Bu tepki almıştı o dönem. Rose son yıllarda hep berbat oynamıştı, hiç Tanganga’dan dolayı kesildiği aklımda kalmamış. 3’lü savunmada sağ stoper oynuyordu.
Ben Davies sakatken Rose yerine Tanganga solda oynadı bir kaç maç, orada mevzu kopuyor Rosela zaten, belgeselde geçiyordu bu mevzu.

Dier'ı beğeniyor musun? Mücadeleci ve yürekli olmasa ortalama bir adam olarak kalacakken bu yönüyle öne çıkıyor gibi geliyor bana sadece. Bir de Romero çok iyi transfer olur ama onun da sonu Davinson gibi olursa durum vahim çünkü transferi öncesi Davinson da Avrupa'daki en potansiyelli stoperlerdendi.

Romero'yu Barca seviyesinde görüyorum btw, müthiş bir herif.

Spurs taraftarları Dier'ı beğeniyorum diyeni linç ediyor şu sıralar. Romero gelirse müthiş olacak. Hatta yanında Kounde'nin de istendiği söyleniyor ama oyuncu gelmek istemiyormuş.

Amazonda Mourinho’nun tottenhamdaki ilk sezon belgeseli vardı. 1 bölümün önemli kısmı Tantenga’nın çıkışı hakıkndaydı. Danayer tarzı bir adam.

Konferans ligi kadromuz sekilleniyor

‐-------------Muslera
Boey Kim Marcao Aanholt
---------------Dieng
Morutan Cicaldau Gedson Balde
-------------Mohamed

berkan yetismedi herhalde +2den uefa kadrosuna girer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt