- 13 Ekim 2014
- 109.834
- 59.165
- 4.708
tangangadir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelsin hem3len alalım ozaman iyiyse Oynatiriz bu sene. Seneye iyi olursa hiç alamayizTamamen katılıyorum. En iyi yerli kaleci olacak birkaç yıl sonra. Şimdi harekete geçmezsek daha pahalıya patlar.
Tjk tvdeymiş bir dönemben bu sezon gördüm ilk
burda mıydı önceden de
afet biria sporttaki melike hn yine çok hoş
karşısındaki herifler komaya girecek gibi bakıyordu
Şimdi alsak ama bu sene kulubunde kalsa iyi olur.Gelsin hem3len alalım ozaman iyiyse Oynatiriz bu sene. Seneye iyi olursa hiç alamayiz
PVa nin yerine Ömer var renkdas hahaYani büyük ihtimalle Berkan / Taylan / Kerem ve Emre Kılınç dörtlüsünden 3 tanesi oynayacak ligde. Önümüzdeki yıllarda bu sayı dörde beşe yükseldiği zaman önce PvA ve Muslera yerine yerli oyuncu bakabiliriz biri 30 diğeri 35 yaşında
erkeksi duruyorskandal & rezalet bir değerlendirme.
yapma sayın Cund. 1 merkez ortasaha( mümkünse skorer olsun) daha lazimdaha o.s gerekmez... 1 tane kanat ile işi neticelendirmeli.
Dün Luyi yakaladı Zahavi’yi. Ya da Zahavi yaşlı olduğu için bize öyle geldi, bir an Mbappe yi durduran Luyi’yi görür gibi oldum.atlet bir stoperin işimize yarayacağını düşünüyorum. öne çıkınca yakalandığımız pozisyonlarda yetişebilecek bir adam iyi olurdu.
Bilmiyorum erken gelsin alıssın diyorum. Bu sınır varken oynar bazi maclarda.Şimdi alsak ama bu sene kulubunde kalsa iyi olur.
İşler istediğimiz gibi gitmediği anda Feghouli Babel Falcao filan sahaya atılacak hemen, daha Emre Akbaba filan var offfHepimiz işte yazacaz orta sahaya berkan gelirse gedson cicaldau felan ,sonra maç 11 i açıklanacak ömer bayram emre kılınç arda turan felan
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi