Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim attığım tff değil ki uefa. tff'ninkine de buradan bakabilirsin

Yok biliyorum da bazıları lisansları çıkmadı o yüzden eklenemez demişlerdi de. Tff sitesinde çalışma var o yüzden lisansı çıkmışta henüz tff sitesinde eklenmemi olabilir diye düşünmüştüm.

Muslera
Boey Tanganga Marcao Pva
Taylan
Morutan Cicaldau Berkan Kerem
Mohammed

Veya

Muslera
Boey Tanganga Marcao Pva
Berkan
Kerem Cicaldau Morutan Baris
Mohammed

Berkan ve Kerem’in yeri garanti gibi Ama 3. Yerli Kim olur belli degil,performansa göre artik
Gedson süreci uzarsa o gelene kadar Taylan - Berkan - Kerem olabilir diye düşünüyorum Gedson'un durumuna göre B planını devreye sokarız

o ekip top rakipteyken çok sıkıntı yaşar.

mutlaka bir tane ciğersiz adam lazım ki top rakipteyken koşup baskı yapsın, alan kapasın. aksi halde bu adamlarla top çalamayız.
gedson'a paramız yetmez o tarz başka bi adam alabiliyosak alalım yoksa vasata tamah edecez maalesef zaten diğer mevkilerdede hali hazırda yerli yok

gedson'a paramız yetmez o tarz başka bi adam alabiliyosak alalım yoksa vasata tamah edecez maalesef zaten diğer mevkilerdede hali hazırda yerli yok
gedson işi bence de olmayacak.
o işleri yapacak orta saha bulamazsak bence 15-16 ve 16-17 sezonundaki gibi yol geçen hanı olur orta sahamız.
yabancı sınırı canımızı sıkıyor ama yerlileri bir rotasyona sokarak bir yol bulmaya çalışacağız. eğer halil dervişoğlu'nu kadromuza katabilirsek forveti yerli yaparak çıkış yolu bulabiliriz bazı maçlarda.

Cicaldouya ne acelemiz vardı da 6.5 bastık birden anlayamıyorum
Adam uzun süredir takip edilen biri, şapkadan tavşan olarak çıkan biri değil ki. Transfer sezonunun başında da haber çıkmıştı hatta geçen sezonda haberi çıkmıştır diye hatırlıyorum.

gedson işi bence de olmayacak.
o işleri yapacak orta saha bulamazsak bence 15-16 ve 16-17 sezonundaki gibi yol geçen hanı olur orta sahamız.
yabancı sınırı canımızı sıkıyor ama yerlileri bir rotasyona sokarak bir yol bulmaya çalışacağız. eğer halil dervişoğlu'nu kadromuza katabilirsek forveti yerli yaparak çıkış yolu bulabiliriz bazı maçlarda.
bu dieng denen eleman dediğin tarzda bi herif onu çözmek iyi olur sanki fakat maliyetide çokmuş onun sanırım

dirençli orta saha ucuza yok sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt