Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.620
- 110.665
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok biliyorum da bazıları lisansları çıkmadı o yüzden eklenemez demişlerdi de. Tff sitesinde çalışma var o yüzden lisansı çıkmışta henüz tff sitesinde eklenmemi olabilir diye düşünmüştüm.benim attığım tff değil ki uefa. tff'ninkine de buradan bakabilirsin
GALATASARAY A.Ş. - Kulüp Bilgileri TFF
ALİ SAMİ YEN SPOR KOMPLEKSİ - GALATASARAY A.Ş. - Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular...www.tff.org
NereyeO kuş uçtu sergen
Gedson süreci uzarsa o gelene kadar Taylan - Berkan - Kerem olabilir diye düşünüyorum Gedson'un durumuna göre B planını devreye sokarızMuslera
Boey Tanganga Marcao Pva
Taylan
Morutan Cicaldau Berkan Kerem
Mohammed
Veya
Muslera
Boey Tanganga Marcao Pva
Berkan
Kerem Cicaldau Morutan Baris
Mohammed
Berkan ve Kerem’in yeri garanti gibi Ama 3. Yerli Kim olur belli degil,performansa göre artik
gedson'a paramız yetmez o tarz başka bi adam alabiliyosak alalım yoksa vasata tamah edecez maalesef zaten diğer mevkilerdede hali hazırda yerli yoko ekip top rakipteyken çok sıkıntı yaşar.
mutlaka bir tane ciğersiz adam lazım ki top rakipteyken koşup baskı yapsın, alan kapasın. aksi halde bu adamlarla top çalamayız.
Güzel transfer yapar o çocuk bize yedirmezler.Dortmund ve Atalanta ilgileniyor haberlerini görmüştüm.Nereye
falcao ve diagne gitse de alsak su cocugu artik.scout ekibi listesinde bu da var.1 senedir yaziliyo
Net stanciu alinmaliydi direkt katki saglardi. Surekli genc almakta iyidir bu adamlarin pismesini bekleyecez heralde 3 sene harbidenCicaldouya ne acelemiz vardı da 6.5 bastık birden anlayamıyorum
gedson işi bence de olmayacak.gedson'a paramız yetmez o tarz başka bi adam alabiliyosak alalım yoksa vasata tamah edecez maalesef zaten diğer mevkilerdede hali hazırda yerli yok
bizde ilgiliyizGüzel transfer yapar o çocuk bize yedirmezler.Dortmund ve Atalanta ilgileniyor haberlerini görmüştüm.
bizde ilgiliyiz![]()
Diagne ile falcao gidince diyoruz istever 15 milyonu alsınlar hadi çok elzem olsa dediğini mantıklı bulucam
vallahi akıl tutulması yaşıyorum şu konuda bazen yeminle aşşa atacam kendimi
Adam uzun süredir takip edilen biri, şapkadan tavşan olarak çıkan biri değil ki. Transfer sezonunun başında da haber çıkmıştı hatta geçen sezonda haberi çıkmıştır diye hatırlıyorum.Cicaldouya ne acelemiz vardı da 6.5 bastık birden anlayamıyorum
Yok mostafa ile beraber olsalar keskeİlgilenmemiz güzel bir haber ama zor transfer.Falcao giderse düşünülebilir Mustafa güven vermiyor olabilir onu almayıp böyle bir yatırım olabilir.
bu dieng denen eleman dediğin tarzda bi herif onu çözmek iyi olur sanki fakat maliyetide çokmuş onun sanırımgedson işi bence de olmayacak.
o işleri yapacak orta saha bulamazsak bence 15-16 ve 16-17 sezonundaki gibi yol geçen hanı olur orta sahamız.
yabancı sınırı canımızı sıkıyor ama yerlileri bir rotasyona sokarak bir yol bulmaya çalışacağız. eğer halil dervişoğlu'nu kadromuza katabilirsek forveti yerli yaparak çıkış yolu bulabiliriz bazı maçlarda.
iyi güzelde bu kadar maliyetli bi herifi getirmeye ne gerek var üstelik mo varken orayaDiagne ile falcao gidince diyoruz iste