Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.619
- 110.665
- 4.878
overrated bulanlardanim ben de.niyeyse sevemiyorum bu herifi yav tr'de iyi de oynadı gayet ama hiç içime sinmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
overrated bulanlardanim ben de.niyeyse sevemiyorum bu herifi yav tr'de iyi de oynadı gayet ama hiç içime sinmiyor
Farklı. Cici b2b 'nın ofansi iyi olanıStancui ile Cicaldau farklı tip oyuncular mı ? Bence Cicaldau alındığı için artık Stancui alınmaz.
3 veya daha üstü teklifleri.Godin için Beşiktaş'ın teklifinin yıllık 1.5 milyon € olduğu konuşuluyor. Tamam yaşı var ama günü kurtarmalık gayet iyi transfer olmaz mı ? Marcao ile de birbirlerini çok iyi tamamlarlar.
Kaç paramiz var
Sen döndün mü? Dönmediysen dön0
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Godin için Beşiktaş'ın teklifinin yıllık 1.5 milyon € olduğu konuşuluyor. Tamam yaşı var ama günü kurtarmalık gayet iyi transfer olmaz mı ? Marcao ile de birbirlerini çok iyi tamamlarlar.
Euro 2020 ve Milan performansları da çok iyiydi ama geleceğini sanmam hiç. Keşke gelse eminim sen de seversin rdaşniyeyse sevemiyorum bu herifi yav tr'de iyi de oynadı gayet ama hiç içime sinmiyor
Sen döndün mü? Dönmediysen dön
Milli takımda cicaldau derin oyun kurucu stanciu ofansif orta saha oynuyor beraber oynuyorlar yani cicaldau Selçuk İnan stanciu Sneijder modeli bir oyuncuStancui ile Cicaldau farklı tip oyuncular mı ? Bence Cicaldau alındığı için artık Stancui alınmaz.
Yine şov yapar, sert oynar kart görmez.
yooo ben gayet eğlendim italya'nın futbolunu izlerken..
Sıra Fenerde o zamanÖyle olsaydı geçen yıl gene akbil şampiyon yapılırdı.el birliğiyle geçen sezon şampiyon ettiler kargaları ,papaza bu sene pilav kavurma yedirmezler.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Jonson kaldirdi bizi bekliyor McKennie içimizden geçecek kimsenin haberi yokDonmedim ya ben gittim transferler geldi
St. Johnstone macini bekliyorum
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
çeteleşmeye izin verilmemeli. arkalarına dieng tarzı sert bir adam almadıktan sonra zorlanırız bence.Milli takımda cicaldau derin oyun kurucu stanciu ofansif orta saha oynuyor beraber oynuyorlar yani cicaldau Selçuk İnan stanciu Sneijder modeli bir oyuncu
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Jonson kaldirdi bizi bekliyor McKennie içimizden geçecek kimsenin haberi yok
iyi oyuncu zaten ya kötü oyuncu demiyorum ama nedense böyle soğuğum herifeEuro 2020 ve Milan performansları da çok iyiydi ama geleceğini sanmam hiç. Keşke gelse eminim sen de seversin rdaş
Ya böyle şeyler kalmadı artık Rumen çetesi falan gibi brezilyalı oyuncularda oluyor bu durumçeteleşmeye izin verilmemeli. arkalarına dieng tarzı sert bir adam almadıktan sonra zorlanırız bence.
Kim Onyekurumu iktikrarsiz ya adam daha ne yapsın solu otoban gibi kullandı sakatlanınca her futbolcuda olduğu gibi biraz düşüş oldu nankör olmamak lazım Onyekuru iyi futbolcu kötü futbolcu diğen futboldan anlamayandir.Yabancı sınırı varken Onyekuru gibi istikrarsız oyuncular ile lig maratonuna girilmez.