Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yerli oyuncu alacakasan berkan gibi alacaksın, adam gibi mücadele edecek. başka bir büyük takımla masaya oturmamış olacak. akbaba mesela cimbomun çocuğu bi fb bi biz, soydu bizi sonrasında.. hiç gerek yok öylelerine

Taylan tamamen iyileşti mi? Önümüzdeki maçta Taylan-Berkan oynamamız için bir engel var mı?

melo'nun teknik ekipte olmasını isterim bu arada gitse feghouli'yi sıkıştırsa falan florya'da. şu gitmeyen oyuncuların çoğu 2 güne basar gider öyle bi eleman lazım

Emre Akbaba da çocukluk aşkım ayağı çekiyordu 1.75 milyon Euroya imzaladı yıllık. Madem aşıksın daha ucuza imzala ekonomi batıyorken. Ama hayır 1.75'ten 1 kuruş inmedi. Bana Galatasaray aşığı oyuncu lazım değil o yüzden. Sahada iyi oynasın yeter.

Belki kızacaksınız ama ben Luyındama ile birlikte Marcao'nun da gitmesini istiyorum.
Luyındama 4-5 M
Marcao 15-16M

Defanstaki adamın ben artık daha uzun boylu daha sağlam sert isimler olmasından yanayım mesela sol stoper için Arthur Theate gibi olmalı sert uzun boylu kafa toplarında özellikle duran toplarda çok etkili olmalı.
Aslında Luyındama tam istediğimiz adam dı ki çok da iyi oynuyordu sakatlığa kadar sakatlanmasa belki o sene 15-20 civarına IPL yapacaktı aynı bu şekilde gitmeliyiz.
Marcao'yu ne kadar beğensem de daha farklı oyuncu modeline geçmek lazım bak mesela M.United Varane - Magueire ikiside hayvan gibi uzun sağlam sert ve kafa toplarında çok iyi oldular inşallah bizim de öyle olur.
Marcao duran topta rakip takımın orta sahasıyla aynı boyda ve kafa toplarında çok zayıf kalıyor.

Berkan transferi uzadıkça acaba kahveci gibi olurmu diye tırstım ama böyle icten gulen bir adamın kapısının önünde 1 ay yatsada alamazdi emre abisi ,kahveciyide tebrik etmek lazım midesizlikte çığır açtı kariyerini üç kuruş paraya hiç etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt