Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yargilamadigimi sadece tuhaf buldugumu soylemistim.

onyekuru konusunda hassasiyetiniz guzel ama ne idigu belirsiz rumen diyerek kendinizle celismissiniz. adamina gore muamele galiba :)
Haklisin Yusuf. Ne idugu belirsiz Romen deyince, milletine atifta bulunuyorum gibi anlasilmasi normal. Ben futbolculugu belirsiz diye anlatmak niyetindeydim. Bana her insan, millet esit.
Buyuk aci ile karsilasan insanlar, o sok ile basa cikmak adina bir sure tam tersi eylemlerde bulunabilirler. Gulmek , eglenmek gibi

20210730_134044.webp

ewt bir bek çıkınca diğerinin geride kalmasına 3lü savunma denir... :alien:
Italy – Euro 2020 – Tactical Analysis

buradan da okuyabiliriz.. italya 3-5-2, 5-3-2, 3-2-5 oynadı. zaman zaman defans yaparken 4-4-2 ye döndü sadece.
yayıncının ekrana yansıttığı ilk 11 grafiğinde görülen 4-4-2 dizilimi futbolu bilmeyenler için geçerli. Di Lorenzo Sağ Bek değil Defans 3lüsünün sağında oynadı.

peki steauaue 7 milyona bitirmek istiyor mu

reis PvA'ya defansif özellikleri açısından bayağı laf ediliyor bu lig için yeterli olmaz mi ya özellikleri

geriye dönüşlarda sıkıntı yaşıyabilir. def. olarak ne olacağını kestiremiom ama zırt pırt top kaptırıp yine önde düzgün basamazsak defansif olarak sıkıntı yaratabilir. fakat hicumda efektif olacağından eminim

Fatih hoca bence en çok Berkan transferinden memnundur yıllardır uzun boylu solak ortasaha istiyordu hatırlayın rapid wiende raphael holszheizer vardı uzun boylu solak onu da çok istemişti sokakları seviyor fatih hoca

geriye dönüşlarda sıkıntı yaşıyabilir. def. olarak ne olacağını kestiremiom ama zırt pırt top kaptırıp yine önde düzgün basamazsak defansif olarak sıkıntı yaratabilir. fakat hicumda efektif olacağından eminim
hızıyla öne çıkıyormus sanırım en çok, o da ilerleyen yaşından dolayı kaybolur yavaş yavaş inş pişman etmez bizi
konsantrasyon problemi falan varmış herhal ama stsl'de de oynar herhalde ya 1.5-2 sezon

7 milyon zaten olması gereken para. Belki başarı bonusu konulur şampiyonluk durumda vs. 500 bin kadar. 10 veren başka takım varsa alsın götürsün çocuğu yapacak bir şey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt