Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tanganga'nin opsiyon sizce kaç olur kiralık gelirse oyuncuyu tanıyanlar bilenler varsa bilgilendirirse sevinirim hiç bilgim yok, İngiliz pasaportlu herif burada kalıcı kalmak ister mi orasi da muamma

Güncel ideal 11'imiz :)

4 2 3 1
Muslera
Boey Luyindama Marcoa Aanholt
Berkan Taylan
EmreKılınç(Oğulcan)-Cicaldau-Kerem
Mostafa

Vay anasını Uefa da 4. Torba he
FB_IMG_1627645921170.webp

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Tanganga'nin opsiyon sizce kaç olur kiralık gelirse oyuncuyu tanıyanlar bilenler varsa bilgilendirirse sevinirim hiç bilgim yok, İngiliz pasaportlu herif burada kalıcı kalmak ister mi orasi da muamma
@Cihan Ağzıkara
Bu herifi hiç alıcı gözüyle izledin mi?
Aklımda iyi bi topçu olarak kalmış ama onun haricinde bir şey bilmiyorum.

Berkan ve Taylan orta sahası ile St Johnstone'u eleriz diye ummaktayım.

Onyekurunun annesi şimdi mi defnediliyor o zaman çıkan haberler doğruymuş eğlenmeye gitmiş zamanında.
Bu nijeryalilarin garip adetleri var. Mesela benim burda calisan bi nijeryali var adamin annesi öleli yaklasik 8 ay oldu hala gömmediler, dondurmuslar. Aralikda tum kardesleri ayni tarihte nijerya da olacaklar ozaman gömeceklermis, yemekli sarkili olacakmis..

Onyekuru ben de isterdim ama taraftar hem Kerem, hem BAY düzenli oynasın istiyor. Morutan'ı da istiyor. Yabancı sınırı geldi, Babel-Feghouli elden çıkmadı daha. Şu an 5 verip Onyekuru alsak kadro şişti diye yine eleştiri gelecek. Babel gitse olabilir derdim ama şu an için bu fiyatlara alınmaması normal geliyor bana.

Kerem-BAY ikilisinden biri ilk 11'e iyi şekilde adapte olsa hiç aramayız Kuru'yu.

Bu nijeryalilarin garip adetleri var. Mesela benim burda calisan bi nijeryali var adamin annesi öleli yaklasik 8 ay oldu hala gömmediler, dondurmuslar. Aralikda tum kardesleri ayni tarihte nijerya da olacaklar ozaman gömeceklermis, yemekli sarkili olacakmis..
sen nerde yasiyorsun abi

Birilerinin trabzona futbol maçlarının 11 kişi ile oynandığını hatırlatmalı. Alternatif iyidir de bunların ki alternatifli kadro olmaktan çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt