Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 48.200
- 21.628
- 2.288
2.5 + 1517 + 2.5 kiralama galiba Gedson'un fiyatı öyle okumuştum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2.5 + 1517 + 2.5 kiralama galiba Gedson'un fiyatı öyle okumuştum
Başka bir tahmin yapamadığım için üçünü söyledim ama Mehmet modum üzülecekse düşmesinlerbu sene de 4 takım düşüyor galiba
o 3lüye konyanın da eklenmesini arzularız
bana cephe alman beni uzuyorserdar gürler'in etrafını kaliteli topçularla doldurmak lazım tabi
20 çekerler ama o gelmez.Tanganga'nin opsiyon sizce kaç olur kiralık gelirse oyuncuyu tanıyanlar bilenler varsa bilgilendirirse sevinirim hiç bilgim yok, İngiliz pasaportlu herif burada kalıcı kalmak ister mi orasi da muamma
@Cihan AğzıkaraTanganga'nin opsiyon sizce kaç olur kiralık gelirse oyuncuyu tanıyanlar bilenler varsa bilgilendirirse sevinirim hiç bilgim yok, İngiliz pasaportlu herif burada kalıcı kalmak ister mi orasi da muamma
Bu nijeryalilarin garip adetleri var. Mesela benim burda calisan bi nijeryali var adamin annesi öleli yaklasik 8 ay oldu hala gömmediler, dondurmuslar. Aralikda tum kardesleri ayni tarihte nijerya da olacaklar ozaman gömeceklermis, yemekli sarkili olacakmis..Onyekurunun annesi şimdi mi defnediliyor o zaman çıkan haberler doğruymuş eğlenmeye gitmiş zamanında.
sen nerde yasiyorsun abiBu nijeryalilarin garip adetleri var. Mesela benim burda calisan bi nijeryali var adamin annesi öleli yaklasik 8 ay oldu hala gömmediler, dondurmuslar. Aralikda tum kardesleri ayni tarihte nijerya da olacaklar ozaman gömeceklermis, yemekli sarkili olacakmis..
Isvectesen nerde yasiyorsun abi
Tuzun kuru?Isvecte