- 19 Şubat 2009
- 22.502
- 4.066
- 2.483
Mert de buradaBen buradayım.İleride görüşürüz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mert de buradaBen buradayım.İleride görüşürüz.
Morutan'a 10 verilmeyeceğini düşünüyor ve destekliyorum da çok merak ettim Güney Amerika'da 5'er milyona 2 oyuncu kimi alırsın mesela.Gecen de dedigim gibi, Morutan’a 10 milyon euro verecegime gider guney amerika’dan 5’er milyon euro’ya 2 oyuncu alirim. Parayi dogru kullanmak lazim.
Sana kimse 5-6 tane orta yaşlı şampiyon yapabilecek güney Amerikaliyi 20 ye toplam vermezler çer çöp istesen orda 6-7 den başlıyor mesela morutan yerine gustavo scarpayi almak istedik ona da 10 isterler emin olabilirsinmorutan + cicaldau ya 20 vereceğime güney amerikadan 5-6 tane orta yaşlarda oyuncular alır şampiyon olurdum
muslerayı gönderip kalecide alırdım 2-3 milyona tecrübeli kaleciler var orda
romanya pazarı tehlikeli ve çöp bi pazar morutanın takımını gördük gidip en dandik takıma elendiler
2.8 m euro ya Onyekuru yu almayıp Cicaldau Berkan a 10 m euro vermek büyük risk.
İroni olarak algilamayip soruna ciddi cevap vericem 9 maçını izledim fullkaç maçını izledin 90 dk hocam
Muhasebeci tayfa dünyanın en boş topluluğudur.Yav art niyet gozetmeksizin merakimdan soruyorum. Bazen konuda dostlarimin 'bu 10 milyon etmez en fazla 7 eder, 15 etmez en fazla 10 eder' gibi yazilarini okuyorum. Merakimdan.. Nasil bu fiyatlari biçiyorsunuz dostlar?
10 milyonluk oyuncu mesela 8 milyonluk oyuncudan fazla ne yapar? 2 milyonluk fark nerede mesela?
2,8 'in kaynağı kim emre kaplan hani şu sürekli sallama haber yapan muhabir.2.8 m euro ya Onyekuru yu almayıp Cicaldau Berkan a 10 m euro vermek büyük risk.
En son 28 yaşındaki duduya 30 milyon istiyorlardı orta yaşlı şampiyon yapabilecek futbolcu mu evet alabiliyorsak alalım hemenGüney amerika pazarı romanya pazarından çok daha pahalı Morutan gremioda falan oynayan bir brezilyalı olsa 20 milyona falan avrupa yapmıştı masaya bile oturamazdın.
SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
dünyanın en kötü liglerinden birinde oynayan bi oyuncuyu türk ligi gibi zor bir ligdeki performansına bakmak lazım türkiye liginde çok çok kaliteli oyuncular varİroni olarak algilamayip soruna ciddi cevap vericem 9 maçını izledim full
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emin ol İlk berbat maçta hoca komisyon aldı, Rumen çöpler dolu demezlerse ben de Bir şey bilmiyorumArkadaşlar bakın biz bu oyuncuları alıp geliştirmek için alıyoruz. Hani genç oyuncu almanın mantığı bu ya. Alıp geliştirip aldığının üstünde bir fiyata satarsın. Bunu niye anlatıyorum? Çünkü bazı arkadaşlar oyuncu gelip hata yapsın da biz de niye Ghezzal yerine bu çöpü aldınız diye sövelim diye pusuya yatmış bekliyor. Bu oyuncular genç tabi hata yapacaklar. Umarım kıraathane muhabbetlerine çok fazla kulak asmaz yönetim ve teknik ekip.