Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.880
- 5.306
- 748
fatih hocanın morutan aşkı ❤
Gedson‘u sevmedin mi Hocam ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fatih hocanın morutan aşkı ❤
Şunlara şampiyon oldu demeyin ya , tamam biz çok ceza yedim çok iyi de değildik ama bu sunepeler hiç hak etmedi hakem hakem hakem ağlayarak şike yaparak averajla aldıkları kupayı abartmayalım. Adamlar şike ortaya çıkmasın diye apar topar memleketine yolladı iki adamigeçen senede bjk ile dalga geçiliyordu adamlar şampiyon oldu CL ye gidiyolar rakiplerle dalga geçmek seni yüceltmez gerçekleri söylemek lazım
morutan geleceğine 10 kere ghezzalı alırdım
yanlış düşünüyorsunuz.
fişek gibi kanat gitmiyor bize sadece topla hızlı değil , hızlı düşünüp adam eksiltebilen kademesi olan rakibe karşı tehlike oluşturabilen bir kanat lazım.Feghouli'nin daha dirençli ve genç versiyonu işte.
onyekuru da fişek gibi kanat yeri geldiğinde ama rakip bizim yavaş oyunumuzdan ötürü kapandığında çaresiz kalıyor.Ben her türlü onyekuru'yu da isterim de morutan hakkında çok yanlış düşünüyorsunuz.
ayrıca hem cica hem morutan olduğunda ikisinin pozisyonların oyun içerisinde istediğimiz gibi değiştirip rakibin markaj dengesini de bozabiliriz.
Takımda ciddi lider oyuncu eksikliğini olduğunu düşünüyorum. Arda falan lider değil bana göre. Arda nasıl bu takımda hala oda merak konusu. Bir muslera var takımda başka hiç bir kaptan yok. Eskiden melolar falan da oluyordu saha içerisinde.
adam romanyada yaşıyor dünyadan haberi yokEski Steaua Bükreş t.d. Yüksel Yeşilova: Morutan'ın menajeri Vulturar'ı havalimanında Türkiye'ye giderken görmüşler. Becali kesinlikle menajere karışma demişti. Şimdi bu devreye giriyorsa kulüpler anlaşmıştır. Fatih Terim'in de ısrarla istediği bir oyuncu.
morutan birebirde etkili bir isim , topla da yavaş bir oyuncu değil.Fişek gibi bir kanat derken zaten onyekuru gibi bir adamdan bahsetmiyorum.
Sol kanada illaki asıl mevkisi orta saha olan adam almaya gerek yok.Orta sahadaki pas alışverişine katılabilecek ama asıl mevkisi kanat olan adamda bulabiliriz.
Tabiki benim yorumlarımı okumamış olabilirsin.
Ben her yorumumda fark yaratacak kanatlar almamız gerektiğini söylerim.Kerem-morutan kanat tercihinin çok büyük hata olduğunu yorumlarımda hep belirtmişimdir.
isimler önemli değil tarz olarak bir tarafta nani bir tarafta keita tarzı kanatlar olması gerektiğini söylüyorum.Mesea lookmanıda çok beğeniyorum.Bize bu tarz adamlar lazım.
Bizim yerli oyuncu hakkımızı en kötü bir orta saha iki defansdan yana kullanmamız gerekiyor.
Hadi diyelim marutanı aldık.Diğer tarafa kesinlikle bire birde etkili ,hızlı bir oyuncu şart.
Arkadaş Galatasaraydan bahsediyoruz.Şu çapsız ligde fark yaratacak adam bulamıyoruz.Anadolu takımları bize inanılmaz kapanıyor.İnanılmaz zorlanıyoruz. O esnada o kadameyi yaracak,rakip defansın dengesini bozacak adam bulmak bu kadarmı zor.
Scout ekibi butun yil boyunca bir cok ligi takip ediyor, onlar illa ki Telles gibi 5-6 milyona bir kac oyuncu bulabilir. Mesala gecen sene konusunu actigim Moises Caicedo devre arasi transfer doneminde 5 milyon euro karsiliginda Brighton’a transfer oldu.Morutan'a 10 verilmeyeceğini düşünüyor ve destekliyorum da çok merak ettim Güney Amerika'da 5'er milyona 2 oyuncu kimi alırsın mesela.
çok başarılı olamadı gibi sankineden haginin oğlu düşünülmüyor ??
oğlundan iş çıkmadı. torununu bekliyoruz.neden haginin oğlu düşünülmüyor ??
via özgür sancaradam romanyada yaşıyor dünyadan haberi yok
iyi bir kumaşı var hazır paramız varken alınabilirçok başarılı olamadı gibi sanki
Talisca ile hiçbir benzerlikleri yok yahu.Talisca bildiğin ikinci forvet gibi oynayan bir oyuncu.Misal bizim eski Sasa İliç gibi.Morutan talisca tarzı bir oyuncu sahada sürekli aktif değil ama çıktığında skoru değiştirecek özellikleri var kesme şut sert uzaktan şut veya tam isabetli orta cicaldau sürekli oyun içinde online bir oyuncu topla çok hızlı değil ama topun hızını yükselten tempoyu belirleyen lider bir oyuncu onunda ekstrem olarak duran top özelliği var
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
editlerken yazmışsın yukarı ekledim .iyi bir kumaşı var hazır paramız varken alınabilir