- 4 Ağustos 2009
- 92.523
- 74.649
- 5.358
Ndao hala niye alinmadi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 6 euroKerem kaç para eder mesela
baktılar f5 lilerin hayali gerçek olmayacak avrupa kupasında final maçı oynama olayı,onlarda kaldırmış kuralı mini final heyecanı yaşatacaklar f5 lilereUEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın tur atlaması durumunda Play-Off turunda Fenerbahçe ile eşleşebileceği açıklandı.
UEFA'nın Play-Off Turu kura çekimi öncesi yaptığı açıklamada, statü değişikliği nedeniyle aynı ülke takımlarının bu turda karşılaşabileceği duyuruldu
![]()
Alex cicaldou en değerli oyuncu kaynak var mı?Birde İkiside ayni sezonda transfer olmuş.Morutan lig icinde 700 bin Euro'ya takım değiştirirken,Alex c.2.5 milyon Euro'ya lig icinde takım değiştirmiş.O dönemde de demek ki Alex C.daha parlak bir oyuncu imiş.Gösterdikleri gelişime bakarsakta durum böyle, Alex C.milli takımın 11'inin isimlerinden olmuş ancak morutan bunu becerememis gibi.Hatta Alex C.ligin en değerli oyuncusu filan seçilmiş.
14.99 milyonKerem kaç para eder mesela
Morutan gibi miSezon sonunda gol asist 15 gol katkisi yaparsa çift hane görür
Kolpa yapacaksınız bari inandırıcı olsun.
keremi, barış alperi geliştirici bi t.direktöre ver pırlanta gibi parlatır. en büyük sorunumuz oyuncuları geliştirememek ve genç oyunculara yaptığımız yatırım boşa gidecek diye korkuyorum açıkçası.Keremi becaliye ver bir sene sonra bize 15e satar.
Morutan gibi mi
yazıyor kupadaAlex cicaldou en değerli oyuncu kaynak var mı?
Haber alıntı ben yazmadım ki adminim Instagram linkinide siz kizarsiniz diye gizledimKolpa yapacaksınız bari inandırıcı olsun.

art niyetli post atıp salağa yatma köfteHaber alıntı ben yazmadım ki adminim Instagram linkinide siz kizarsiniz diye gizledim![]()
Metnin bir Türk'ün elinden çıkma olduğu çok belli.Haber alıntı ben yazmadım ki adminim Instagram linkinide siz kizarsiniz diye gizledim![]()