Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın tur atlaması durumunda Play-Off turunda Fenerbahçe ile eşleşebileceği açıklandı.

UEFA'nın Play-Off Turu kura çekimi öncesi yaptığı açıklamada, statü değişikliği nedeniyle aynı ülke takımlarının bu turda karşılaşabileceği duyuruldu

:)
baktılar f5 lilerin hayali gerçek olmayacak avrupa kupasında final maçı oynama olayı,onlarda kaldırmış kuralı mini final heyecanı yaşatacaklar f5 lilere :D

Birde İkiside ayni sezonda transfer olmuş.Morutan lig icinde 700 bin Euro'ya takım değiştirirken,Alex c.2.5 milyon Euro'ya lig icinde takım değiştirmiş.O dönemde de demek ki Alex C.daha parlak bir oyuncu imiş.Gösterdikleri gelişime bakarsakta durum böyle, Alex C.milli takımın 11'inin isimlerinden olmuş ancak morutan bunu becerememis gibi.Hatta Alex C.ligin en değerli oyuncusu filan seçilmiş.
Alex cicaldou en değerli oyuncu kaynak var mı?

Şunu da dahil etmek lazım bu Rumen oyuncular için. Adamlar bi nevi mahkum hayatı yaşadılar o ligde, herifler istediği fiyatta bayağı bi ısrarcı oluyorlar zaten her ne kadar ligleri, takımları bok götürse de. Dolayısıyla bu bahsi gecen oyuncular için Türkiye takımları, cehennemden çıkıp cennete gelmek gibi kazanacaklari parayı söylemiyorum bile. Burada performanslarını 2'ye 3'e katlayacaklardır taraftarın da ilgisi olacak tabii. Orada eğer tam potansiyellerini yansıtamadılarsa burada daha da üstüne koyacaklardır. Burada ki baskının onlar için kırbaç görevi göreceğini düşünüyorum. Kısacası anasını severler buranın bence. Özellikle Rumenlerin dediklerine göre Cicaldau 10/10, ters düz edecek performans bakımından. Ve bence satacağımiz zaman 15-20m euroları görecek.

Alex cicaldou en değerli oyuncu kaynak var mı?
yazıyor kupada
20210730_221811.webp

Luyindama'yı özellikle 2. PSV maçında daha iyi buldum sanki yavaş yavaş toparlayacak gibi . Bir de Morutan'ı izledikçe bana bizim ligte sakatlanmadan önceki Abdülkadir Ömür'ü anımsatmaya başladı özellikleri bir birlerine benziyor sanki. Hatta Morutan'n şutları falan daha iyi gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt