Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu toplantı olmasa daha iyi olurmuş. Yüzde 99u bilinen muhabbetler . Siz kahvaltı falan yapmayın

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben kaldim yerde, Mentor ve Spor Psikologu 2 degisik birsey.
Olabilir. Profesyonel sporun içinde olan biri değilim, kimse her şeyi bilemez zaten...Kastettiğim ''Profesyonel destek'' tir; adının ne olduğu ayrı ve pek önemsemediğim bir konu; bilimsel makale döşemiyoruz burada...

Bence taraftarı uyutuyor Burak elmas.Hatta FT mi bile uyutuyor.o vaatleri veren başkan gitti sanki başka biri geldi.herkes transferlere seviniyor ama geçen seneki kadromuz daha iyiydi.inanin şu anda ki kadro ligde rezil olur.

Romanya basını da kolpa
Anlaşıldı, geliyor, ediyor dediler daha teklifimiz yokmuş
Hocanın transfer bilgilendirmesi iyi oluyor arada yapsın böyle

Eger bu kadroyla lige devam edersek net husran oluruz. Orta sahamiz zaten zayifti. Gedsonun gidisiyle tamamen coktu. Orta sahasiz lige baslariz neguzel. Gecen seneden net daha kotuyuz.

Aciklamasinda yine pres yapan hizli oynayan bi takim kuracagini söylemiş. Inanan varmi?😂 yan pas geri pas devam bence
guardiolaya özenmiş belli ki yıllardır uygulamaya çalıştığı sistemde daha topu defanstan çıkarma işini bile beceremedi. tek yaptığı boş yan pas geri paslar

Kerem,bay falan bu çocuklarla lig bitmez.orta sahaya potansiyelli Rumen aldık ne olur bilmiyoruz hayırlısı.Berkan iyi transfer ,Taylan ile olmuyor.taylandan defansif orta saha olmazz.bu orta saha ile de lig bitmez.kanatlar yetersiz bana göre orta saha da yetersiz bu takım.nasil şampiyon olacak bilmiyorum.halil, onyekuru,gedson gibi 3 iyi adam kaybettik

Kerem,bay falan bu çocuklarla lig bitmez.orta sahaya potansiyelli Rumen aldık ne olur bilmiyoruz hayırlısı.Berkan iyi transfer ,Taylan ile olmuyor.taylandan defansif orta saha olmazz.bu orta saha ile de lig bitmez.kanatlar yetersiz bana göre orta saha da yetersiz bu takım.nasil şampiyon olacak bilmiyorum.halil, onyekuru,gedson gibi 3 iyi adam kaybettik
Sen bence takımı takip etme, nasıl olsa bir halt olmaz takımdan niye takip edip sinirini bozacaksın boş yere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt