Volkan Yener
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2009
- 7.038
- 4.064
- 1.748
Scout öyle iyi böyle iyi , planımız programimiz hazır , gidebilir de kalabilir de maşallah hoca güzel bilgiler aktarmış ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Istese alirdik renktaş. Adam 5 milyona olympiakosa gitti.Sanmıyorum henryi istememesi için bir sebep yok
Olabilir. Profesyonel sporun içinde olan biri değilim, kimse her şeyi bilemez zaten...Kastettiğim ''Profesyonel destek'' tir; adının ne olduğu ayrı ve pek önemsemediğim bir konu; bilimsel makale döşemiyoruz burada...Ben kaldim yerde, Mentor ve Spor Psikologu 2 degisik birsey.
Hayırlı olsunTanganga mi
Bende hocanın o açıklamasını hatırlamıyorum yanılmıyorsam Antep maçından sonra söylemişti yeni sandım bi anBu aciklama ocak ayinda adami kiraladigimizda yapti. 4.75 milyon opsiyonlu. Megerse yüzde 50si icinmiş. Eski yönetim cikip bi aciklama yapsada gercegi ögrensek
guardiolaya özenmiş belli ki yıllardır uygulamaya çalıştığı sistemde daha topu defanstan çıkarma işini bile beceremedi. tek yaptığı boş yan pas geri paslarAciklamasinda yine pres yapan hizli oynayan bi takim kuracagini söylemiş. Inanan varmi?yan pas geri pas devam bence
Sen bence takımı takip etme, nasıl olsa bir halt olmaz takımdan niye takip edip sinirini bozacaksın boş yere.Kerem,bay falan bu çocuklarla lig bitmez.orta sahaya potansiyelli Rumen aldık ne olur bilmiyoruz hayırlısı.Berkan iyi transfer ,Taylan ile olmuyor.taylandan defansif orta saha olmazz.bu orta saha ile de lig bitmez.kanatlar yetersiz bana göre orta saha da yetersiz bu takım.nasil şampiyon olacak bilmiyorum.halil, onyekuru,gedson gibi 3 iyi adam kaybettik