Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuruyu almak istemedigini bunun duyumcularina haber yaptirdigi, annesinin cenazesine gitti ama diskolarda costu haberinden belliydi 😅neymis cenazeye gitmis ama party yapmis hoca cok kizmis ondan istemiyormus hoca. Acik acik cik söyle istemedim.diye

Orta saha Allah’a emanet yine. Geçen seneden daha kötü durumda üstelik. Kesici adam yok çalım atabilen adam yok 10 numara yok hızlı adam yok. Süper transfer planlaması gerçekten. Geleceğin takımını kuruyoruz 👏

Lige şu an ki kadrolarla girsek diğer takımlar karşısında şansımız yok adamlar hem kalite hem de sayısal olarak üstünler bizde ise durum tam tersi takımın en çok kazananları gitsin diye uğraşıyoruz gelenler genç dinamik eyvallah ama tutar mı bir hava yakalar mıyız belli değil ...

Yazık, kendi kendini yalanlayan açıklamalar olmuş.
Bir aydır gundemde olan her topcunun adini verip teyit etti, bir kere bile onyekurunun o'sunu anmadi lakin başka takima gidince ben istemez miydim oldu. Tam bir politikacı.

hala taylan'dan defansif orta saha olmaz yazıyorlar. birincisi defansif orta saha diye bir rolümüz yok, ikincisi adına derin oyun kurucu, regista ne dersen de bu rolde oynamasına rağmen benzer rollerdeki adamlara göre baya iştah açıcı bir tackle kabiliyeti vardı geçen sene taylan'ın. o zaman şu an jorginho'yu alsak yine transfer isteyeceksiniz muhtemelen.

Sen bence takımı takip etme, nasıl olsa bir halt olmaz takımdan niye takip edip sinirini bozacaksın boş yere.
Yeni transferler olacaktır.ayrıca takip etmemek elde değil.bunu beni elestirmek için söylüyorsan ben düşüncemi söylüyorum.gidenlere gelenlere bakıyorum.gecen sene ki futbola bakıyorum biz kadro olarak gerideyiz.ben kadro değerlerine çok önem veririm bizim kadro değerimiz çok düştü.berkan,Sasha ve Pva harici transferlerden ve gidenlerden memnun değilim.

hala taylan'dan defansif orta saha olmaz yazıyorlar. birincisi defansif orta saha diye bir rolümüz yok, ikincisi adına derin oyun kurucu, regista ne dersen de bu rolde oynamasına rağmen benzer rollerdeki adamlara göre baya iştah açıcı bir tackle kabiliyeti vardı geçen sene taylan'ın. o zaman şu an jorginho'yu alsak yine transfer isteyeceksiniz muhtemelen.
Melo veya fernando benzeri adam almalıyız.orta sahaya sertlik katacak rakibi yildiracak.

ayrıca elimizde parlatmamız zaruri olan kerem varken, üstüne 1 milyon küsür verip bay alınmışken neden 5 milyon verip ikisinin toplamı kadar maaş alacak onyekuru'yu almalıyız ben bilmiyorum. sinan yılmaz, onyekuru işine morutan örneği vermiş mesela. yahu bizim 1 numaralı önceliğimiz zaten sağ kanada mümkünse oyun kurma becerisi de olan (ki morutan merkez de oynuyor) solak oyuncu almak. alsaydık morutan yerine onyekuru'yu ama sonra sağ kanatta göz kanatınca ağlamak yok.

Bir aydır gundemde olan her topcunun adini verip teyit etti, bir kere bile onyekurunun o'sunu anmadi lakin başka takima gidince ben istemez miydim oldu. Tam bir politikacı.
çıkıp story atmıyo ki sonuçta soran olsa geçen aylarda cevaplardı ?

Şu an fb bjk ts ortasahaları net çok üstün bizden
Lige şu an ki kadrolarla girsek diğer takımlar karşısında şansımız yok adamlar hem kalite hem de sayısal olarak üstünler bizde ise durum tam tersi takımın en çok kazananları gitsin diye uğraşıyoruz gelenler genç dinamik eyvallah ama tutar mı bir hava yakalar mıyız belli değil ...

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yeni transferler olacaktır.ayrıca takip etmemek elde değil.bunu beni elestirmek için söylüyorsan ben düşüncemi söylüyorum.gidenlere gelenlere bakıyorum.gecen sene ki futbola bakıyorum biz kadro olarak gerideyiz.ben kadro değerlerine çok önem veririm bizim kadro değerimiz çok düştü.berkan,Sasha ve Pva harici transferlerden ve gidenlerden memnun değilim.
Geçen sene başından ne farkı var kadronun?

Belhanda, Sarachi mi, başka?

Forumun geneline göre en iyi kadro bizdeydi, FT o kadroyla kesin şampiyon olmalıydı.

Demekki kadromuz ziyadesiyle kötüymüş lakin senin beklediğin gibi yüksek maaşlı direkt katkı verebilecek adamlar gelmeyecektir, o yüzden beklentinin gerçekleşeceğini sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt