Mikail Çöloğlu
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2015
- 5.853
- 3.421
- 1.048
forza cimbom gibi sacma ajanslarin florya'da cirit atmasi hosuma gitmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazık, kendi kendini yalanlayan açıklamalar olmuş.Onyekuru coşar da elestirilirim diye sucu gene eski yönetime atmis. Sanki monacoyla pazarlık yapsan 5e sana vermeyeceklerdi.
U20 ne zamandi?U20 Dünya Sampiyonasindan sonra 8-9a zor alirdik. U19 Avrupa Sampiyonasini mu diyor? Salzburg aldigi adami 5 ay icinde ayni fiyata satmazdi gibi geliyor bana.
U20 Dünya Sampiyonasindan sonra 8-9a zor alirdik. U19 Avrupa Sampiyonasini mu diyor? Salzburg aldigi adami 5 ay icinde ayni fiyata satmazdi gibi geliyor bana.
Bir aydır gundemde olan her topcunun adini verip teyit etti, bir kere bile onyekurunun o'sunu anmadi lakin başka takima gidince ben istemez miydim oldu. Tam bir politikacı.Yazık, kendi kendini yalanlayan açıklamalar olmuş.
Yeni transferler olacaktır.ayrıca takip etmemek elde değil.bunu beni elestirmek için söylüyorsan ben düşüncemi söylüyorum.gidenlere gelenlere bakıyorum.gecen sene ki futbola bakıyorum biz kadro olarak gerideyiz.ben kadro değerlerine çok önem veririm bizim kadro değerimiz çok düştü.berkan,Sasha ve Pva harici transferlerden ve gidenlerden memnun değilim.Sen bence takımı takip etme, nasıl olsa bir halt olmaz takımdan niye takip edip sinirini bozacaksın boş yere.
Melo veya fernando benzeri adam almalıyız.orta sahaya sertlik katacak rakibi yildiracak.hala taylan'dan defansif orta saha olmaz yazıyorlar. birincisi defansif orta saha diye bir rolümüz yok, ikincisi adına derin oyun kurucu, regista ne dersen de bu rolde oynamasına rağmen benzer rollerdeki adamlara göre baya iştah açıcı bir tackle kabiliyeti vardı geçen sene taylan'ın. o zaman şu an jorginho'yu alsak yine transfer isteyeceksiniz muhtemelen.
Eger bu kadroyla lige devam edersek net husran oluruz. Orta sahamiz zaten zayifti. Gedsonun gidisiyle tamamen coktu. Orta sahasiz lige baslariz neguzel. Gecen seneden net daha kotuyuz.
çıkıp story atmıyo ki sonuçta soran olsa geçen aylarda cevaplardı ?Bir aydır gundemde olan her topcunun adini verip teyit etti, bir kere bile onyekurunun o'sunu anmadi lakin başka takima gidince ben istemez miydim oldu. Tam bir politikacı.
Ergen sensin bilader. Onyekuruyu istemezmiiyim yeaa diyip elestirilmek istenmeyen hocana söyle. Fatih terim gidene kadar bu takimdan bi cacik olmaz.Orta saha yok, sağ kanat yok hala Onyekuru ayağı.
Koz buldu ya kendilerine ergenler, deşer dururlar şimdi.
Lige şu an ki kadrolarla girsek diğer takımlar karşısında şansımız yok adamlar hem kalite hem de sayısal olarak üstünler bizde ise durum tam tersi takımın en çok kazananları gitsin diye uğraşıyoruz gelenler genç dinamik eyvallah ama tutar mı bir hava yakalar mıyız belli değil ...
Geçen sene başından ne farkı var kadronun?Yeni transferler olacaktır.ayrıca takip etmemek elde değil.bunu beni elestirmek için söylüyorsan ben düşüncemi söylüyorum.gidenlere gelenlere bakıyorum.gecen sene ki futbola bakıyorum biz kadro olarak gerideyiz.ben kadro değerlerine çok önem veririm bizim kadro değerimiz çok düştü.berkan,Sasha ve Pva harici transferlerden ve gidenlerden memnun değilim.
Hoca tercih etmedi onyekuru'yu.Sadece bunu basın önünde dile getirmedi.Yoksa o fiyata bizede teklif edildi tabiki .Orta saha yok, sağ kanat yok hala Onyekuru ayağı.
Koz buldu ya kendilerine ergenler, deşer dururlar şimdi.