Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim: “Ayın 1’i ile 8’i arası yeni oyuncular katmayı düsünüyoruz takıma.”

Aramızda Caneri takımımıza isteyen ruh hastaları görüyorum. Yapmayın bak!

AYK için üzülmeyi gereksiz buluyorum. Kaslı bir futbolcumsudan başka bir şey göremedim kendisinde. @Aykut Arkay

Haydi Abbas vakit tamam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih Terim: "Morutan'la ilgili fikrimi belirtmiştim. Hakikaten yetenekli bir oyuncu, daha da gelişebilir. İşin ekonomik boyutunu açıklıkla ifade ettik. Morutan'ı beğeniyoruz eyvallah, konu nereye gider bilemem ama bazı mevkilerin daha aciliyeti var."

1 Eylüle kadar belki belki stoper ve Gedson yerine adam gelir, başka da kimse gelmez demektir.

Orada muhabir soru sorarken dedi ki sohbet kahvaltısında 1. 2 güne birini alırız dediniz ne oldu ama hoca cevap vermeyi unuttu

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oğulcan için söylenen formül bence olumlu, Emre Taşdemir ve Ali Yavuz zaten bizde maksimum 3-5 maç oynayacak isimlerdi oraya bonservisle gitmelerini normal karşılarım. Yunus'ta bu sezon muhtemelen 11 oynamayacaktı bizim kadroda böylece onunda süper ligde tecrübe kazanması hoş olur. Oğulcan'ı biraz fazla eleştiriyoruz bizim kadroda iyi bir forvet alternatifi olabilir geçen sezon cezadan önceki formuda oldukça iyiydi. Seneye süper lig deneyimi kazanmış Yunus Akgün çok iyi olabilir bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt