Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kırmızı üyelerin caneri Bu kutsal forma altında ısrarla görmek istemesi sizide kıllandırmıyor mu acaba?

1 Eylülden sonrasında düşünülür kanat işi o zamana kadar belki Ounas'ın falan fikri değişir beyler, Rony Lopes'te var tabi. O tarihe kadar bence muhtemelen Dieng ve Tatanga veya başka bir stoper transferiyle beklemeye geçeriz. O süreçte de ayrılanlar falan olur.

En acilinden bir yabancı orta saha ve bence bir de sağ kanatı alalım
Kalan transferler isterse son güne yakın gelsin önemli değil

Sağ kanat için dediği belirsiz.

Morutan daha çok iç oynuyor, o mevkiyi de kastetmiş olabilir.
Doğru, yazdıktan sonra aklıma geldi benim de. Ama yine de aciliyeti yüksek bölgeler derken stoper ve orta saha transferinden bahsettiğini düşünüyorum. Kerem hakkında düşüncelerini aktarırken 1-8 Eylül arası gelenler olacak dedi.

Başkan elmas tamam sözümüzde duramadık ama bir sürü şeyle uğraştık dedi eyvallah ama sonra lige yetişecek dedi transferler.. Yine ses seda yok .. Bu kadro giresuna karşı favori olur diyen var mı ? Oyun taktik sistem kondisyon kadro hiç bir şekilde lige hazır değiliz. Hadi bunları geçtim.. Sponsor stad zemin vs hiç birisi yetişmedi.. Tebrikler..

Bazi arkadasların transferler hakkinda şaka yollu söylediği akşam pazarını bekliyoruz ifadeleri belli ki gerçek oluyor. Hoca'nın 1'i ile 8'i arası demesi de en büyük kanit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt