Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Hatta olmazsa Keramettin reis 1 hafta atsın beni taca6-7 transfer daha olacak yeter ki gönderebilelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatta olmazsa Keramettin reis 1 hafta atsın beni taca6-7 transfer daha olacak yeter ki gönderebilelim.
1 - 8 arasi Avrupa'da bitiyor ama bizde devam. Kadroda dusunulmeyenlerin gelme ihtimali artar. Mesela belki Ounas'a kadroya alinmayacaksin derler ve o da mecbur bize gelir veya 1 milyon kiralik ucreti istedikleri adami bedeva verirler. Maalesef artik 1 milyonun dahi hesabini yapiyoruz. Halil ile Gedson gelirse o arada gelirBazi arkadasların transferler hakkinda şaka yollu söylediği akşam pazarını bekliyoruz ifadeleri belli ki gerçek oluyor. Hoca'nın 1'i ile 8'i arası demesi de en büyük kanit.
hocaya göre sağ kanat transferinden daha acil bölgeler var
Tanganga idi o yüksek ihtimal ama bitmediMuhabir de kahvaltıdaki konuşmada bir iki güne bir transfer biter demiş. Kimse duymadı herhalde muhabiri
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ha evet. Stoper yabancı demişti, demek ki bir iki güne biter demiş.Tanganga idi o yüksek ihtimal ama bitmedi
En az 3 transfer gelir inşallah o vakte kadar1 Eylüle kadar pek bi hareket olmaz gibi yeni transfer olarak
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emre Tasdemir sakatlanmamayi ogrensin once sonra forma sansi bulur.Oğulcan çok bi oyuncu ya bi de 2 bonservisli bir kiralık Türk veriyoruz şu kısıtta.
Hele ki Emre Taşdemir Oğulcandan daha fazla forma giyerdi uzun maratonda
Jimmiye 400bin Euro ateslemislerdir bence
sertlik katacak orta saha transferi sağ kanattan daha kritik
Evet sağ kanadı fırsat transferlerine bıraktık gibi gözüküyor.Doğru, yazdıktan sonra aklıma geldi benim de. Ama yine de aciliyeti yüksek bölgeler derken stoper ve orta saha transferinden bahsettiğini düşünüyorum. Kerem hakkında düşüncelerini aktarırken 1-8 Eylül arası gelenler olacak dedi.
6-7 transfer daha olacak yeter ki gönderebilelim.
8 eylüle kadar şutlanmak istemiyorsan kendine çeki düzen ver.Her an her saniye transfer olabilir dedi dinlemediniz mi hocayı? Hala 1-8 Eylül diyorsunuz.
Yok bedavaya gitmemiştir saflık etmediysek8 milyon tl alacaktı kalsaydı iyi oldu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gecen hafta buna benzer nacizane bir yorumu cicaldau basliginda morutan'a yonelik yapmistim-genel yorum arasinda.Fatih Terim: "Morutan'la ilgili fikrimi belirtmiştim. Hakikaten yetenekli bir oyuncu, daha da gelişebilir. İşin ekonomik boyutunu açıklıkla ifade ettik. Morutan'ı beğeniyoruz eyvallah, konu nereye gider bilemem ama bazı mevkilerin daha aciliyeti var."