Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazi arkadasların transferler hakkinda şaka yollu söylediği akşam pazarını bekliyoruz ifadeleri belli ki gerçek oluyor. Hoca'nın 1'i ile 8'i arası demesi de en büyük kanit.
1 - 8 arasi Avrupa'da bitiyor ama bizde devam. Kadroda dusunulmeyenlerin gelme ihtimali artar. Mesela belki Ounas'a kadroya alinmayacaksin derler ve o da mecbur bize gelir veya 1 milyon kiralik ucreti istedikleri adami bedeva verirler. Maalesef artik 1 milyonun dahi hesabini yapiyoruz. Halil ile Gedson gelirse o arada gelir

Muslera
(Transfer)
Boey Transfer Marcao PVA
(Yedlin Luyindama Alpaslan Transfer)
Taylan
(Transfer)
Cicaldau Berkan
(EmreK Aytaç Akbaba)
Transfer Muhammed Kerem
(Oğulcan Transfer Babel BAY)
İlk onbire: STOPER ve SAĞ KANAT

rotasyona: ORTA SAHA, FORVET, KALECİ, SOL BEK, SAĞ KANAT

Toplam 7 transfer bekliyorum.

Jesse, Ozorn, Falcao, Feghouli ve Diagne'nin de ayrılmasını bekliyorum.

Emre Taşdemir kesinlikle iyi bir sol bek ama son dönemde gördüğüm en çok sakatlanan oyuncu olabilir, Yarın üst üste 2 maç iyi oynar ama sonra 15 hafta ortalıkta göremeyiz bu yüzden gitmesinde bir sakınca yok. Aanholt-Ömer rotasyonu orada bizi bu sezon fazlasıyla götürür. Emre Taşdemir'in geçen sezon ligde 500 dakika falan süre almışlığı var hemde Saracchi'nin o kadar sakatlık problemine rağmen. Kısacası Yunus'un bonservisi verilmediği sürece sorun yok.

Doğru, yazdıktan sonra aklıma geldi benim de. Ama yine de aciliyeti yüksek bölgeler derken stoper ve orta saha transferinden bahsettiğini düşünüyorum. Kerem hakkında düşüncelerini aktarırken 1-8 Eylül arası gelenler olacak dedi.
Evet sağ kanadı fırsat transferlerine bıraktık gibi gözüküyor.

Tjk Ghezzal'ı son gün buldu diye biz de bulucaz sanıyorlar, şans işiydi Ghezzal.

Fatih Terim: "Morutan'la ilgili fikrimi belirtmiştim. Hakikaten yetenekli bir oyuncu, daha da gelişebilir. İşin ekonomik boyutunu açıklıkla ifade ettik. Morutan'ı beğeniyoruz eyvallah, konu nereye gider bilemem ama bazı mevkilerin daha aciliyeti var."
gecen hafta buna benzer nacizane bir yorumu cicaldau basliginda morutan'a yonelik yapmistim-genel yorum arasinda.

ps;

takima papaz turu oyuncu alinmasin lutfen. caner vb.

ogulcan'in oyun karakteristigini begeniyorum.
*ismi gecen oyunculardan bir tek yunus'un ayrilmasina olumlu degilim, daha once de belirtmistim kendisine yonelik gorusumu,,,
<:> olurda sayet giderse ; kiralik super lig sureci olsun-bahsedilen sekildeki gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt