Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Giresunlu galiba.Başka takım olsa gitmez ama belli ki mahalle baskısı olmuş! Plansizlik asıl skandal, aynen Gomis olayında olduğu gibi almadan veriyoruz sonra "bilsem verir miydim" diye ekranlarda günah çıkarıyoruz.Sonra aynı hatayı tekrarlıyoruz.Rezalet.
Başkan Giresunlu . Bi jest yaptılar sanırım Giresun a

Bu bir veri değil yahu.Adam fazla para kazanmak istiyor normal olarak son sözleşmesi olduğu için.Adamjn istatistikleri ortada ne oynadığını da herkes biliyor.Net iyi adam.Bu ligde iki haneli gol ve asist yapacağıni öngörmek çok zor değil.Herseye mok atmayalım.Haaa verilen parayı elestirirsin ona eyv.ancak bu Texeira'nin kaliteli futbolcu olduğu gerçeğini değiştirmez.
Tamam da feghouli de kaliteli topçu.ilk iki sene şampiyonlukta pay sahibi oldu son iki sene yatista..kendine bakmıyor..profesyonellik yok.. aldıgi yıllık ucret cok fazla.. verilen sözleşme bitmeden geldiği durum ortada..ne oldu şimdi.. mesele sadece kalite değil bizim artık son sözleşmeyi kapmayi çalışan futbolculardan uzak durmamız lazım..oyuncu alırken en azından ileride bir ikisini satıp gelir etme alışkanlığını edinmemiz lazım..

Tamam da feghouli de kaliteli topçu.ilk iki sene şampiyonlukta pay sahibi oldu son iki sene yatista..kendine bakmıyor..profesyonellik yok.. aldıgi yıllık ucret cok fazla.. verilen sözleşme bitmeden geldiği durum ortada..ne oldu şimdi.. mesele sadece kalite değil bizim artık son sözleşmeyi kapmayi çalışan futbolculardan uzak durmamız lazım..oyuncu alırken en azından ileride bir ikisini satıp gelir etme alışkanlığını edinmemiz lazım..
Feghouli bize iki yıl çok katkı yaptı.Alex Texeira da onlara iki yıl çok katkı yapabilir.Ben bunu istemiyorum.

ademde de olduğu gibi
topçu düzenli oynıycağı yere gitmek istiyorsa
tutamang

düz bir mantıkla gidersek öyle çıkıyor

geçen sene biz, fener ve bjk çok yakın puan aldı

biz takımı yeniden kuruyoruz. bir sürü oyuncu gitti. hala transferi bitirmedik.
bjk gidenlerin yerini doldurma peşinde
fener'de kimse gitmedi.

bu çerçeveden bakınca fener önde. neler olacağını göreceğiz
Her sezon Fener favori başlıyor zaten alıştık artık.

Texeiranin son videolarıni hep izlemistim.bir forvetten eksik kalir yani yok.surekli savunma arkasi kosulariyla goller atmis çinde.kagit ustunde iyi transfer,gol bolgesinde cok etkili.ama fiziki durumu nedir görmek lazim.8 aydir top oynamamis.kagawa geldi gitti,ayew geldi gitti.alirlarsa buna da bakacagiz

şu teikşeira ile bizimkiler hiç ilgilenmeldiler bizim takıma çok iyi olurdu bence. pırpır forvet arkası savunma oyuncularını çok bozan gole çok yakın bir adam. Moyu çok rahatlatırdı.
Yahu adam katara gidip kontrat dilendi kafada futbol bitmis emekli ikramiyesine bakti onlar bile almadi besiktas almasa ortada kalacak halen iyi transfer diyorsunuz ghezal yillik 3.5 milyon istiyor verip alsinlar altin yumurtlayacak deseler almam nereye iyi kadro kuruyorlar besiktasin batisidir ghezal texeria ve godin

Teixeira'yi alan şampiyon olur. Hiç şeyabmayin arkadaşlar. Bjk bu adamı aldıysa her maç en az 1 gol atma ihtimalini %85-90'lara çıkardı.

Bu sene Morutan gibi genç oyuncularla risk alma zamanı , Falcao’yu Babel’i aldık da ne oldu. Üç senede 25 milyon Euro çöpe gitti

ligin favorisi fener. forvet eksiği var, gerisi sorunsuz.

beşiktaş'ın abubakar'ın yokluğunu çok hissedeceğini düşünüyorum. yeni gelen oyuncuların tamamı geçen sene olduğu gibi iyi oynar mı göreceğiz.

bizim yapacağımız transferlere göre durum değişebilir.
Fener her sene favori onu biliyoruz ezberledik artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt