Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.331
- 7.191
- 2.358
Şef bir stoper,Gedson ve Morutan ile net şampiyonluğun ağır favorisi oluruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akşam üzeri dedim henüz, bence Yedlin+Omar gonderilip, şüphesiz bir sağ bek alıp, boey ile rotasyon etmek lazım. Bence.Hocam sagbekimiz ve Cica tam kapalı kutuİnsan yorum bile yapamiyor
Bizim rakip bu sene fener ile trabzon olur, bjk hem şampiyonlar ligi hemde lifde tutunamaz.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Demagoji yapma hacı.
Eğer fark ettiysen, burda Galatasaray'lı gosteren fake şerefsizlere söyledim.
Bütün fenerlilere ve Beşiktaşlılari demedim.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Gençleşmek filan güzel şeyler bende destekliyorum ancak başarı kazanmanın zorunlu olduğu takımlarda her yıl 2-3 tane gelecek vaadeden genç biraz kapalı kutu adamlar alabilirsin.Komple takımı böyle kapalı kutu adamlar ile kuramayiz.2-3 tane net,ne vereceği belli,kendini ispatlamış adamda almalıyız.
teşekkürler bilgilendirme için. gece gece o herifi görüp tadımızı kaçırmayalımA sporu açmayın Mehmet Ayan var.
Yusuf bence tecrübeli hakkımızı stoperden yana kullanmalıyız. Mesela Vertonghen gibi bir fırsat transferi çok iyi olurduIlk 11’de Marcao, Boey, Berkan, Cicaldau, Mostafa, Kerem/Baris gibi 25 yas alti oyuncular var, bu oyuncularin yanina bir kac tecrubeli oyuncu sart. Sag kanada tecrubeli oyuncu almamiz lazim.
Shakiri Yarm3lenko hangisiIlk 11’de Marcao, Boey, Berkan, Cicaldau, Mostafa, Kerem/Baris gibi 25 yas alti oyuncular var, bu oyuncularin yanina bir kac tecrubeli oyuncu sart. Sag kanada tecrubeli oyuncu almamiz lazim.
Hiç te utanmıyorum, hak edene hak ettiği gibi davrancan.Her anne kutsaldır değerlidir; her kadının onur ve şerefi korunmalıdır… şahsın kendisine söyle, annesinin ne suçu var? İşinize gelince kadın onuru gelmeyince demogoji… utanmalısın yazdığından
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Shaqiri için 10 milyon bonservis istiyormuş L'pool. Minimum 3-4 de yıllık isterShakiri Yarm3lenko hangisi
Serdar Kelleci için açtım ama baktım Mehmet Ayan var kapattım.teşekkürler bilgilendirme için. gece gece o herifi görüp tadımızı kaçırmayalım
Vidal ve Nainggolan gibi oyuncu lazim dedim; sacmalama dendiŞuan takımda en büyük eksiklik İSYAN evet isyan edebilecek etrafındakileri yönlendirip oyuna adapte edecek tek bir adam yok, Hagi gibi Prekazi gibi Melo gibi hatta Fernando gibi isyan edecek kabullenmeyecek adam yok maalesef, genç takım kuruyoruz ama sahada onları motive edecek biri, peşinden gidebilecekleri bir lider yok, ismi geçen isimler arasında da maalesef böylede biri yok. Geçen sene şampiyonluk bile sırf bu tip bir oyuncumuz olmamasından gitti.
shaq 10m bonservis 4m maasShakiri Yarm3lenko hangisi