Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demagoji yapma hacı.

Eğer fark ettiysen, burda Galatasaray'lı gosteren fake şerefsizlere söyledim.

Bütün fenerlilere ve Beşiktaşlılari demedim.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Her anne kutsaldır değerlidir; her kadının onur ve şerefi korunmalıdır… şahsın kendisine söyle, annesinin ne suçu var? İşinize gelince kadın onuru gelmeyince demogoji… utanmalısın yazdığından

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizde yeniden hortlayan Rumen futbolcu sevdasını anlayamadım. Hani ucuz olduğu için desek, o da değil. Sumudica' nın geçen yıl sarfettiği ''Galatasarayda oynayacak Rumen futbolcu yok'' tespitini, Rumen gazeteci de neredeyse tamamen onaylamış; başka piyasalar zor geldiği için kolaya mı kaçıyoruz acaba?..

Kaldı ki Morutan' ın orjinal bir kanat oyuncusu olmadığı biliniyor, Emre Kılınç' tan hallice bir sağ kanat performansı için değer mi?..OOS oynasa desek, Cica ile birlikte nasıl olacak, orta sahanın defansif yükünü kim çekecek?..

Hah bravo gelde foruma anlat. 10 tane genç çömezle esip geçeceğiz sanıyolar
Gençleşmek filan güzel şeyler bende destekliyorum ancak başarı kazanmanın zorunlu olduğu takımlarda her yıl 2-3 tane gelecek vaadeden genç biraz kapalı kutu adamlar alabilirsin.Komple takımı böyle kapalı kutu adamlar ile kuramayiz.2-3 tane net,ne vereceği belli,kendini ispatlamış adamda almalıyız.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ilk 11’de Marcao, Boey, Berkan, Cicaldau, Mostafa, Kerem/Baris gibi 25 yas alti oyuncular var, bu oyuncularin yanina bir kac tecrubeli oyuncu sart. Sag kanada tecrubeli oyuncu almamiz lazim.
Yusuf bence tecrübeli hakkımızı stoperden yana kullanmalıyız. Mesela Vertonghen gibi bir fırsat transferi çok iyi olurdu

Her anne kutsaldır değerlidir; her kadının onur ve şerefi korunmalıdır… şahsın kendisine söyle, annesinin ne suçu var? İşinize gelince kadın onuru gelmeyince demogoji… utanmalısın yazdığından

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hiç te utanmıyorum, hak edene hak ettiği gibi davrancan.

Senin mantığa göre butun şerefsizlerin annesi kutsaldır, yok öyle bir dunya.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Şuan takımda en büyük eksiklik İSYAN evet isyan edebilecek etrafındakileri yönlendirip oyuna adapte edecek tek bir adam yok, Hagi gibi Prekazi gibi Melo gibi hatta Fernando gibi isyan edecek kabullenmeyecek adam yok maalesef, genç takım kuruyoruz ama sahada onları motive edecek biri, peşinden gidebilecekleri bir lider yok, ismi geçen isimler arasında da maalesef böylede biri yok. Geçen sene şampiyonluk bile sırf bu tip bir oyuncumuz olmamasından gitti.

Şuan takımda en büyük eksiklik İSYAN evet isyan edebilecek etrafındakileri yönlendirip oyuna adapte edecek tek bir adam yok, Hagi gibi Prekazi gibi Melo gibi hatta Fernando gibi isyan edecek kabullenmeyecek adam yok maalesef, genç takım kuruyoruz ama sahada onları motive edecek biri, peşinden gidebilecekleri bir lider yok, ismi geçen isimler arasında da maalesef böylede biri yok. Geçen sene şampiyonluk bile sırf bu tip bir oyuncumuz olmamasından gitti.
Vidal ve Nainggolan gibi oyuncu lazim dedim; sacmalama dendi

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt