Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ronaldo 18 yaşında man utd transfer oldu. Adamın maçlarını açın izleyin o yaşta sahadaki oyununu. gellerle gitlerle olmaz bu işler. bilgi ile olur.
18 yaşında Manchester'da oynamasını sağlayan kulüp Sporting'di. Sporting'de oynaması ise U18 şampiyonasından yaşanan bir olayla gerçekleşti.

Cristiano Ronaldo: “Başarılarım için arkadaşım Albert Fantrau’ya teşekkür etmeliyim. Birlikte U18 şampiyonasında oynadık. Bizi izlemeye gelen Sporting Lizbon menajeri kim daha fazla gol atarsa takıma onu alacağını söylemişti. Maçı 3-0 kazandık. Ben ilk golü attım, Albert ise ikinci golü attı. Üçüncü golde ise başta ben olmak üzere herkesi etkileyen bir olay yaşandı. Albert kaleciyi geçti ve ben de yanında koşuyordum. Ancak Albert topu boş kaleye göndermek yerine bana pas attı.

Buraya gelip 14-15 yaşında tanınan biriydi demekle olmuyo yani.

Morutan gibi bilinilirligi olan futbolcu diyorsun milli takımda oynamıyor.22 yaşında Avrupa klüpleri 10 defa kesfederdi o da yok.romanyadan alırsan tutmazsa Gençlerbirliği ne gider büyük zarar edersin.stancu örneğinde olduğu gibi.iyi bir ligde topcunun özelliklerini görmek gerekli basit bir lig kıstas değil.sasha boey bence iyi transfer ve uygun fiyata aldık.Tekrar söylüyorum 2-3 milyona morutan alınabilir denenir ama tüm değeri 181 milyoon olan Romanya Ligi'nden 10 milyona adam alınmazzz.psv ile karsilassak.sahada morutana adam artirmazlar.romanya liginden YouTube görüntülerle adamı Messi yaptınız.
O zamanda şöyle bi mantık oluyor, Avrupanın göbeğinde Sasha yı görmediler biz gördük.

O bilinen ülkelerde ki daha garanti gençler neden geleceğini Türkiye'de ki bir kulübe emanet etsin arkadaşlar anlayamadim orasını. Adamı zaten çok küçük yaş gruplarından itibaren büyük takımlar veya Avrupa 'nın hatrı sayılır ortalama takımları izlemeye alıyor. Neden geleceğini Türkiye takımına emanet etsin o genç? Ben bunu cidden anlayamadım yav. Belçika'ya gider, Hollanda' ya gider, Almanya 2.liginde üst lige çıkması muhtemel bi takıma gider ama geleceğini buraya emanet etmez yani geçin lütfen
Haklısın ama az bilinen ulkerin futbolcuları da ona göre rakamlarda alınmalı.avrupada milli takımda hiç bir yerde yoksun 10 milyon Euro istiyorsun el insaf.sacha Fransa u20 de oynamış potansiyelli biri eminim iyi çıkacak.demek alınabiliyor.

Etseydin edebiliyorsan sen herhalde avrupa takımlarını keriz sanıyorsun anasının karnında nasıl buluruz diye hesap ediyorlar iyi futbolcuyu. Ronaldoyu 14-15 yaşında bilmeyen yoktu. herkesin bir şekilde hemfikir olduğu oyuncu ile kendi ülkesinde bile eleştirilen farklı kaynaklardan bu fiyatları etmez denilen oyuncuları bir tutulur mu?
Brumayi aldik ya renktas 12ye, kötu geceirdigi sezonda herkes yerden yere vurdu..

18 yaşında Manchester'da oynamasını sağlayan kulüp Sporting'di. Sporting'de oynaması ise U18 şampiyonasından yaşanan bir olayla gerçekleşti.

Cristiano Ronaldo: “Başarılarım için arkadaşım Albert Fantrau’ya teşekkür etmeliyim. Birlikte U18 şampiyonasında oynadık. Bizi izlemeye gelen Sporting Lizbon menajeri kim daha fazla gol atarsa takıma onu alacağını söylemişti. Maçı 3-0 kazandık. Ben ilk golü attım, Albert ise ikinci golü attı. Üçüncü golde ise başta ben olmak üzere herkesi etkileyen bir olay yaşandı. Albert kaleciyi geçti ve ben de yanında koşuyordum. Ancak Albert topu boş kaleye göndermek yerine bana pas attı.

Vahiy indi bir anda top oynamaya başladı aynen. o olay olmazsa zaten ronaldodan fulbolcu olmayacaktı.

O zamanda şöyle bi mantık oluyor, Avrupanın göbeğinde Sasha yı görmediler biz gördük.
Sasha onlar icin yeterli değil ümidi kesmişler ama bizim ligimiz için yeterli ve denemeye değer.sasha dan maddi kaybımiz ne olur?morutan 10 milyon+4-5 yıllık sözleşme menajer becali çok uzun liste.

Urban legend degilmiydi o hikaye? Ronaldo 12 yasinda Sportinge gitmis.

Sasha onlar icin yeterli değil ümidi kesmişler ama bizim ligimiz için yeterli ve denemeye değer.sasha dan maddi kaybımiz ne olur?morutan 10 milyon+4-5 yıllık sözleşme menajer becali çok uzun liste.
Orada bize doğan fırsat Sacha'nın onlar için yetersiz oluşu değil Soppy'nin çok yüksek performans göstermesi.

Klasik romantik taraftar kaosu görüyorum yine.Bir transferi de kutsallaştırmayalım Morutan veya bir başkası bizim için kurtarıcı değil.Bizi sistem kurtarır.Yüksek bonservis de genç oyuncu da bizi batırmaz.Yüksek maaş köleleştirir.

Şuan fegh babel ve falcao'nun satılmasının önündeki engel yüksek maaşları.Bu adamlar gelirken kurban kesiyordu romantik taraftarımız.Şimdi de satılması için adak adayan var.

Bide şöyle bişey var, onlar ister 10 milyon, şuan için veren var mı, yok. Teklif bile gitmemiş neyi tartışıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt