- 30 Aralık 2020
- 8.259
- 5.109
- 673
Gedson transferi zor şu anda o yüzden bir an önce harroui yi getirmeliyiz ki duruma göre gedsonuda bekleriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumda para toplayıp Dieng'i alıyoruz. Artan parayla da Harroui.h.o.
kimi aldık
Terim zaten tempolu oyun sevmiyor, daha çok yan pas, yan pas, geri pas, muslera ya pas sut orta sahaya ve Mostafa indirsinCicaldaou ve Morutan ikiside hizli oyuncular degil sizce tempo acisindan sorun yasamaz miyiz?
Gecen sezon taylanin yedegi yoktu ve 2ci oldu, sampiyonlugu 2 gol ile kacirdik..dün aytaça kötü dedim diye itirazlar oldu bu konuyu açmak isterim
aytaç galatasaray ilk 15 16sı için oldukça yetersiz bir oyuncu
benim mantığım şu idi
biz iddialı bir takım olacaksak taylan berkan cica yanına dieng ve gedsonu veya o kalite muadillerini de eklemeliyiz
bu eklemeleri yaparsak zaten o bölgenin 6. alternatifi için aytaça para gömmeye gerek yok alt yapıdan bir gencimizi kullanalım
ama eğer bu eklemeleri yapmayacaksak ve taylan ilk 11 aytaç da o bölgenin yedeği ise hedef ilk 3 4 demektir en fazla
bu söylediğim yedlin için de geçerli
o kadar yetersiz ki o bölgede genç bir Türk çocuk ya da alt ligden bulup koymak daha mantıklı
Bu sene bu kadro ile beklenti içine giren kanser olur. Önümüzde ki sezonlara bakalım. Hedef İlk 5de kalabilmek olmalı.
Bir oyuncuyu aldiysak illa cok iyi olmali sanrisi var. Oysa son 250 transferimizi incelesek %90'i giderken oh kurtulduk modundayizdir.dün aytaça kötü dedim diye itirazlar oldu bu konuyu açmak isterim
aytaç galatasaray ilk 15 16sı için oldukça yetersiz bir oyuncu
benim mantığım şu idi
biz iddialı bir takım olacaksak taylan berkan cica yanına dieng ve gedsonu veya o kalite muadillerini de eklemeliyiz
bu eklemeleri yaparsak zaten o bölgenin 6. alternatifi için aytaça para gömmeye gerek yok alt yapıdan bir gencimizi kullanalım
ama eğer bu eklemeleri yapmayacaksak ve taylan ilk 11 aytaç da o bölgenin yedeği ise hedef ilk 3 4 demektir en fazla
kur farkı çok ya toplanmaz o paraForumda para toplayıp Dieng'i alıyoruz. Artan parayla da Harroui.
Bana birini hatırlattıBecalli möbese görünce konusuyor
Gecen sezon taylanin yedegi yoktu ve 2ci oldu, sampiyonlugu 2 gol ile kacirdik..
yoksa!2 maçtır kadroda yok :red:
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sirf formada Hagi yazacak diye isteyenler var yoksa bi numarasi yokŞu ianis hagiyi bir ben sevemedim ya bana abartı geliyor