Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson transferi zor şu anda o yüzden bir an önce harroui yi getirmeliyiz ki duruma göre gedsonuda bekleriz

Galatasaray ile görüştüm ve 15 milyon istedim ama o birkaç maç daha az oynadı ve ben şimdi daha az istedim
- Gigi Becali

Türkler, Galatasaray'ın 4 taksitte ödenecek olan 10 milyon euro'yu ödeyeceğini belirtiyor.

gsp.ro

dün aytaça kötü dedim diye itirazlar oldu bu konuyu açmak isterim

aytaç galatasaray ilk 15 16sı için oldukça yetersiz bir oyuncu

benim mantığım şu idi

biz iddialı bir takım olacaksak taylan berkan cica yanına dieng ve gedsonu veya o kalite muadillerini de eklemeliyiz

bu eklemeleri yaparsak zaten o bölgenin 6. alternatifi için aytaça para gömmeye gerek yok alt yapıdan bir gencimizi kullanalım

ama eğer bu eklemeleri yapmayacaksak ve taylan ilk 11 aytaç da o bölgenin yedeği ise hedef ilk 3 4 demektir en fazla

bu söylediğim yedlin için de geçerli

o kadar yetersiz ki o bölgede genç bir Türk çocuk ya da alt ligden bulup koymak daha mantıklı
Gecen sezon taylanin yedegi yoktu ve 2ci oldu, sampiyonlugu 2 gol ile kacirdik..

dün aytaça kötü dedim diye itirazlar oldu bu konuyu açmak isterim

aytaç galatasaray ilk 15 16sı için oldukça yetersiz bir oyuncu

benim mantığım şu idi

biz iddialı bir takım olacaksak taylan berkan cica yanına dieng ve gedsonu veya o kalite muadillerini de eklemeliyiz

bu eklemeleri yaparsak zaten o bölgenin 6. alternatifi için aytaça para gömmeye gerek yok alt yapıdan bir gencimizi kullanalım

ama eğer bu eklemeleri yapmayacaksak ve taylan ilk 11 aytaç da o bölgenin yedeği ise hedef ilk 3 4 demektir en fazla
Bir oyuncuyu aldiysak illa cok iyi olmali sanrisi var. Oysa son 250 transferimizi incelesek %90'i giderken oh kurtulduk modundayizdir.

Aytac ve Alpaslan son derece gereksiz ve maliyetli 2 transferdi. Ama aldik artik ve ancak yedek olabilirler. "Rotasyonda is yapar" diye diye kadro 3.sinif futbolcu coplugune dondu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt