Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 25.947
- 12.884
- 2.538
Net 3 iyi transferle acik ara favori konumuna gelebiliriz. Sag stoper, Gedson yerine orta saha ve sag kanat. 17-18 m bütçe lazım. Diagne + Luyindama 7-8'e satsak elimiz rahatlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bruma mı kaldı yawRahat olun biz doğru yoldayız aldığımız adamlar gayet iyi
Muslera
Boey Kaan Marcao Pwa
Dieng
Cicaldao Berkan
Morutan Halil Bruma
keşke bunu yapabilsek
Görmedigimiz dogru durust izlemedigimiz morutan cöp. Bilip izledigimiz kenan costuruyor ona göre
40 Milyon Tl üstü olsaydı açıklamak zorundaydık diye biliyorum. Haluk Yürekli 4'e yakın falan demişti 3.75 civarı bir şeye alındı sanırım.tm, berkan kutlu'ya 3.5 m euro bonservis yazmıştı açıklandığında, 4 olarak güncellemiş şimdi.
üstüne bonuslarla bonservis 800 bin euro artabilir yazmış.
Cicaldau aldık yaOrtasahaya şöyle kimsenin oek bilmediği oyuncular alsak...
Paokta mesela çok iyi oyuncular var. Fener pelkasi 1 milyona mi ne almıştı. Aynisini yapmamak için hiçbir sebep yok.
kim okuyor lan!
40 Milyon Tl üstü olsaydı açıklamak zorundaydık diye biliyorum. Haluk Yürekli 4'e yakın falan demişti 3.75 civarı bir şeye alındı sanırım.
Paok yıllardır takip ettiğim ve her maçında muhakkak birden fazla fırsat transferi olarak alınabilecek oyuncu barındıran bir klüp. Çökmemek için hiçbir sebep göremiyorum.
Mesela ortasahaya şu adamı alsak ligde iyi oynayacağını çok net görebilirsiniz.
Şuan değeri 3m euro...
Yunan medyasına göre Pelkas Fener 3.5+ sonraki satıştan paya almıştı en azından böyle haberler hatırlıyorum. Yıllık 1.5-1.7 gibi bir şey diyorlardı.Ortasahaya şöyle kimsenin oek bilmediği oyuncular alsak...
Paokta mesela çok iyi oyuncular var. Fener pelkasi 1 milyona mi ne almıştı. Aynisini yapmamak için hiçbir sebep yok.