Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
f8a5bc6047fd95242c9b60db6d8cc9e61417614.jpg

tm, berkan kutlu'ya 3.5 m euro bonservis yazmıştı açıklandığında, 4 olarak güncellemiş şimdi.

üstüne bonuslarla bonservis 800 bin euro artabilir yazmış.

Rahat olun biz doğru yoldayız aldığımız adamlar gayet iyi

Muslera
Boey Kaan Marcao Pwa
Dieng
Cicaldao Berkan
Morutan Halil Bruma

keşke bunu yapabilsek

Ortasahaya şöyle kimsenin oek bilmediği oyuncular alsak...

Paokta mesela çok iyi oyuncular var. Fener pelkasi 1 milyona mi ne almıştı. Aynisini yapmamak için hiçbir sebep yok.

tm, berkan kutlu'ya 3.5 m euro bonservis yazmıştı açıklandığında, 4 olarak güncellemiş şimdi.

üstüne bonuslarla bonservis 800 bin euro artabilir yazmış.
40 Milyon Tl üstü olsaydı açıklamak zorundaydık diye biliyorum. Haluk Yürekli 4'e yakın falan demişti 3.75 civarı bir şeye alındı sanırım.

Paok yıllardır takip ettiğim ve her maçında muhakkak birden fazla fırsat transferi olarak alınabilecek oyuncu barındıran bir klüp. Çökmemek için hiçbir sebep göremiyorum.

Mesela ortasahaya şu adamı alsak ne kadar iyi oynayacağını çok net görebilirsiniz.

Şuan değeri 3m euro...

40 Milyon Tl üstü olsaydı açıklamak zorundaydık diye biliyorum. Haluk Yürekli 4'e yakın falan demişti 3.75 civarı bir şeye alındı sanırım.

Ertan sonraki satış(emin değilim) ve bonusların kaldırıldığını, 3,75-4 arasına bitirildiğini söyledi sanırım. Sonraki satışa kaldırıldı mı yoksa azaltıldı mı dedi emin değilim.

Paok yıllardır takip ettiğim ve her maçında muhakkak birden fazla fırsat transferi olarak alınabilecek oyuncu barındıran bir klüp. Çökmemek için hiçbir sebep göremiyorum.

Mesela ortasahaya şu adamı alsak ligde iyi oynayacağını çok net görebilirsiniz.

Şuan değeri 3m euro...

Adamlar zaten 3m a almış, kaça bırakırlar sence renktaş?

Ortasahaya şöyle kimsenin oek bilmediği oyuncular alsak...

Paokta mesela çok iyi oyuncular var. Fener pelkasi 1 milyona mi ne almıştı. Aynisini yapmamak için hiçbir sebep yok.
Yunan medyasına göre Pelkas Fener 3.5+ sonraki satıştan paya almıştı en azından böyle haberler hatırlıyorum. Yıllık 1.5-1.7 gibi bir şey diyorlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt