Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maaşlara 2-3 verince 4 yılda 10 m euroyu geçiyordu onların maliyeti ama senin gibi hırboylar bunu idrak edemiyor.

Belhanda, Mariano, Maicon ve Feg için harcanan total para 90 milyon euro.
normal o kadar da vericen. bonservis vermediğin adamların maasları yüksek oluyor yada imza parası alıyorlar. tl ile yapılan sözlesmeler iyiydi. yararlı işler yaptılar haklarını yememek lazım. 2 fireleri var bana göre biri diagne biri falcao.

hem iyi oyuncu gelsin hem ucuz olsun yok öyle dünya. 5 senelik blanço cıkarıyorsan kazandırdıkları kupaları da koyalım ortaya 90m den fazla getirileri vardir. fegulinin 2 senedir yatması dahil.

Son düzenleme:
normal o kadar da vericen. bonservis vermediğin adamların maasları yüksek oluyor yada imza parası alıyorlar. tl ile yapılan sözlesmeler iyiydi. yararlı işler yaptılar haklarını yememek lazım. 2 fireleri var bana göre biri diagne biri falcao.
M.c gittiği her güne şükrediyorum. O kadar yani, ricam hatırlatmamanız teşekkür ederim Danyal Bey

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yonetim tam da istedigimi yapiyor. En az 30 milyon butce olmali. Seneye gelirlerin yarisi mi ne bankalara gidecek. Bu sene yarim yamalak is yapmadan herkesi almaliyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt