- 3 Temmuz 2012
- 139.554
- 87.980
- 5.338
ver verVerim diyorum verim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ver verVerim diyorum verim
Katiliyorum, tek topcuya 10 milyon eurolar falan bizi asan seyler. Ayni hata Luyindamada yapildi elimizde patliyor simdi.Pva'dan önce Kurzawa, Alioski vs isimleri çıktı, Morutan illa alacağız kazık yiyeceğiz diyorsalar, 2-3 isim ortaya atılmalı piyasa düşürmek adına ne Morutan'mış arkadaş alternatifsiz illa yiyeceğiz kazığı diye dillere düştük, şimdi kim ne diyorsa desin alalım 10€ ondan sonra küfürü basanlara söyleyecek 2 sözümüz olacak, Luyindama severler gibi Morutan içinde çelikten kalkan daha gelmeden oluşturulmuş, 3€'luk oyuncuya 10€ verir seneye 3-4€ nasıl satabiliriz diye kırk takla atarız artık.
bizim ligde de bu tarz adamlar. kayseriden topçu istediğimiz günler geliyor aklıma...Becali kadar çingenesini görmedim şu hayatta
Kimse son senesindeki oyuncuya o paralari vermez adam ocak ayinda yurtdisindan istedigi takimla anlasir ustune birde imza parasi alir mecburlar satmaya ellerinde kalirBence bopeye 6 veren olursa satarlar amma velakin biz devreye girersek bu adamı çakarlar 10a kuşlara..
ya sen daha geçen gün uzun süredir listemizde demedin mi ne dediğin belli değil neden o zaman bu açıklamayı yapmadın yalancı mısın nesin
Cok sevdik be abi. Sari kirmizi formali bir takim bir yerlerde gene öpuyor memiktasimi
30.mıhı ne zaman yiyecen?Yok yaw dün dalgasına dedim devre arası da maximum 5 verilsin diyordum .. Ben maliyete bakarım ustad