Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pva'dan önce Kurzawa, Alioski vs isimleri çıktı, Morutan illa alacağız kazık yiyeceğiz diyorsalar, 2-3 isim ortaya atılmalı piyasa düşürmek adına ne Morutan'mış arkadaş alternatifsiz illa yiyeceğiz kazığı diye dillere düştük, şimdi kim ne diyorsa desin alalım 10€ ondan sonra küfürü basanlara söyleyecek 2 sözümüz olacak, Luyindama severler gibi Morutan içinde çelikten kalkan daha gelmeden oluşturulmuş, 3€'luk oyuncuya 10€ verir seneye 3-4€ nasıl satabiliriz diye kırk takla atarız artık.
Katiliyorum, tek topcuya 10 milyon eurolar falan bizi asan seyler. Ayni hata Luyindamada yapildi elimizde patliyor simdi.

Bence bopeye 6 veren olursa satarlar amma velakin biz devreye girersek bu adamı çakarlar 10a kuşlara..

Morutan 8-10 m Euro verecek kadar potansiyeli olan bir oyuncu mu bilmiyorum, bunu ölçmek için Romanya ligi veya Ümit milli takımı bir ölçü mü tartışılır. Ama Romanya milli takımının ilk 11 oyuncusuna 6.5 milyon vermişken Ümit milli oyuncusuna 10 milyon istenmesi ve oldu bittiye getirilip bize itelenmeye çalışılması kazıklanma hissi yaratıyor. O yüzden acilen alternatiflere yönelmek gerektiğini düşünüyorum

Transfer hedeflerimiz bitti mi süprizler mi var? Bir morutan konuşuluyor bir de günübirlik yazılıp çizilenler. ciddi ilgilendiğimiz oyuncular herhalde biraz gizli tutuluyor.

Cok sevdik be abi. Sari kirmizi formali bir takim bir yerlerde gene öpuyor memiktasimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt