- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.474
- 5.103
reis pes etmek yok başından beri bu adamı bekliyorum benMorutan diye diye en son halil akbunar ile kapatacağız transferi gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
reis pes etmek yok başından beri bu adamı bekliyorum benMorutan diye diye en son halil akbunar ile kapatacağız transferi gibi.
Avatar için şahsına teşekkürlerimi sunarım.Aşı ise olmadım olmayı düşünmüyorum.Yarın çıkıp derlerse ki zorunlu işte o zaman seve seve olacağız.avatarın çok iyi
aşı oldun mu
Foruma girişlerde de hes kodu gibi bir sistem kullanılacakmış diye duydumAvatar için şahsına teşekkürlerimi sunarım.Aşı ise olmadım olmayı düşünmüyorum.Yarın çıkıp derlerse ki zorunlu işte o zaman seve seve olacağız.
Renkdaş bu nerden bir enstantane bilgi istiyorum
Boey orta açamıyor o konuda çok beklentiniz olmasın derim savunma yönü daha kuvvetli.Keşke yarın ya da öbür gün hazırlık maçı olsada benim en merak ettiğim konu cicaldau Muhammed ikilisinin uyuşabilirmi durumunu görmek.
Muhammedi beslese beslede cicaldau besler diğerleri allahın belası gibi ne orta açabiliyorlar ne ara pası.haa bek olarakta saşadan umutluyum asist yapma anlamında ve hatta duran toplarda arkadan capone gibi gollerde atabilir belki
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
10 m euro etmez
Hes kodu zorunluluğu geldikten sonra forum :Foruma girişlerde de hes kodu gibi bir sistem kullanılacakmış diye duydum
Aşı olmayanlar alınmayacakmış
Valla olympiakosa gitmesine sevindim bizden başka bir Türk takımına gitse içime otururduOnyekuru Olympiakos![]()
Bu kolpacilar beni sinirlendiriyor. Sanki birsey biliyormuş gibi komik heriflererman Gönülşen: "Morutan transferi Galatasaray & Becali arasında satranç oyununa dönecek gibi görünüyor. Galatasaray'ın Morutan için 10 milyon euro bonservis ödemesiz söz konusu değil. 6 milyon euro veya en fazla 7 milyon euro." (TRT Spor)
Morutan- Becali arası bayağa kötü. Bu daha öncede konuşulmuştu Morutan'ın 2 yıllık sözleşmesi kalınca sözleşme uzatmak istiyorlar Morutan'da ayrılmak istiyor ve sözleşme imzalamıyor o yüzden araları kötüymüş. Morutan'ı falan oyundan aldırmış Becali telefonla. Yani Morutan'ı bu yaz 10 satmaya çalışıyor ama inadı her tülü kırılacak 6+ bonusa biter bu transfer eğer biz beklersek belki beklemez ve diğer alternatifi de bitirebiliriz. Becali Morutan'ı bu yaz satamazsa seneye 4-5'e satmak durumunda kalacak.Bu Morutanin sorunumu var? Becali adami niye bit pazarindaymis gibi bu kadar bize itelemeye calisiyor? Coman icin bunu yapsa anlardim. O adam baya arizaymis ve 0 profesyonelmis. Morutan icin yapmasi baya tuhaf geliyor bana
Emekliliğe ayrılırım.Foruma girişlerde de hes kodu gibi bir sistem kullanılacakmış diye duydum
Aşı olmayanlar alınmayacakmış