Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence halil dervisoglu fazla abartiliyor makul bir fiyata bitecek gibi olsa ben de isterim ama 7-8 milyondan bahsediyorlar

Bence bizim önceliğimiz dieng olmalı birde sağ stoper aslında sağ stopere keşke godin alsak çok faydalı olur burdan sonraki transfer şistem böyle olurdu şahsen

dieng
Godin
Halil
Morutan

Muslera
Boey Godin Marcao Pwa
Dieng Berkan
Morutan Cicaldau Barış
Halil

çok sağlam 4-2-3-1 kadrosu olur halil mostafadan daha iyi topçu kanatlarla oyuna aktiflik getirebilyor

Bernandeshi'nin sözleşmesi sezon sonu bitiyormuş acaba 8 falan bırakmazlar mı oyuncuya da 2 milyon veririz.
1627763619416.webp

Bazen gerçekten şok içinde okuyorum yazılanları.

Tüm transferlerimiz genç olmak zorunda değil ! Ben artık Fernando tarzı bir oyuncu istiyorum.

Şu Levi Garcia sürekli forumda geçiyor diye videosuna baktım da gerçekten tank gibi adam aynı zamanda çalım yeteneği üst düzey gelse bizim ligin içinden geçmesi için her özelliğe sahip görünüyor. Hiç çıkan haber yok ama herhalde hakkında sadece temenni olarak mi anılıyor?

Boşverin Morutan'ı falan aga. O kadar büyük yetenek olsa Romanya milli takımında 22 yaşına kadar 1 maç oynar. Bana göre çok riskli transfer. Ben Cicaldau'ya da ısınamadım. Türkiye'de zayıf yumuşak oyuncular tutmuyor.
Not: Genç oyuncu taraftarıyım

Sacha ve Berkan'a çok olumlu bakıyorum.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt