Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.026
- 36.516
- 2.773
Dieng izledin mi hic ?
videodan
6 numara diye istiyorum yoksa adamı bilmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dieng izledin mi hic ?
Haluliharroui ve Halil Dervişoğlu vay vay vay Ekli dosyayı görüntüle 133005
Eli kulağında sayın Y.KürekTATANGA GELDI MI
Yanlış planlama olur. Cica ile birlikte tümüyle yabancı bir orta saha hattı kuracaksın ve muhtemel skor katkısı da düşük kalacak üstelik. Sonra debelen dur; Muslera yerine yerli kaleci kimi bulsak, sağbek yerli ile idare edilebilir mi vs?..dieng ve gedson bekliyorum gözlerim kapalı
sana ne? @Melih Sönmez evladın ile ilgileneceksen ilgilen.Dieng izledin mi hic ?
Denayer vol 2 diyorsunİçimizde ukte kalacak bu çocuk, hayla bi umudum var benim. Eğed hakikatten bu moddaysa eli mahküm verirler bize
Emredersin haşmetmaab. Hemen Nihat abimi arıyorum!Bu kadroyu kurun beyler, yabancı sınırını kaldırın.
Muslera
Boey Tanganga Marcao PVA
Dieng
Cicaldau Gedson
Morutan Mo Kerem.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk

keremi niye oynattın kankaBu kadroyu kurun beyler, yabancı sınırını kaldırın.
Muslera
Boey Tanganga Marcao PVA
Dieng
Cicaldau Gedson
Morutan Mo Kerem.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
sana ne? @Melih Sönmez evladın ile ilgileneceksen ilgilen.
Yanlış planlama olur. Cica ile birlikte tümüyle yabancı bir orta saha hattı kuracaksın ve muhtemel skor katkısı da düşük kalacak üstelik. Sonra debelen dur; Muslera yerine yerli kaleci kimi bulsak, sağbek yerli ile idare edilebilir mi vs?..
sıır bana mı sordu?@Umut Gül emrah izlemedim diyemiyor kardesim. O yuzden atarlaniyor raads.
O paraya Orkun Kökçü zorlanırBence halil dervisoglu fazla abartiliyor makul bir fiyata bitecek gibi olsa ben de isterim ama 7-8 milyondan bahsediyorlar
sıır bana mı sordu?
3 tunc tas has hosaf3 has cimbomlu