Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dogrusun, ben maliyet kismina bakmadan hamle bazinda yazdim ancak bizde az para vermedik/vermeyecegiz gelecek isimlere. Luyindama, 8m Euro odendi diye hatirliyorum maasi haric.Romenlerin yillik ucretlerini de bilmiyoruz, imza paralarini da..
cicaldau 1.1m alacak onun dışında yeni gelenlerin maaşlarını bilmiyorum

Bu lavuk kesin deli maaş istiyor
Yoksa türk oyuncu ihtiyacının olduğu şöyle bir dönemde kimsenin almaya çalışmaması ilginç
Maaşla ilgisi yok, adamın kafa sahada değil. dünyanın en iyi menajerlerinden biriyle anlaşmasına rağmen halen bir yere girememiş olması bunu gösteriyor. Kimse istemez bu adamı kolay kolay.

O paraya Orkun Kökçü zorlanır
Yuh, bir iki yila kadar profesyonel futbol hayatini ilgisizlik alakisizliktan dolayi sona erdirecek yeteneksiz ile alakali yapilan yoruma bak.

Bu taraftara, basimiza gelen yonetimler iyi bile.

Harroui, Kokcu isimlerinin telafuz edilmesi korkunc.

cicaldau 1.1m alacak onun dışında yeni gelenlerin maaşlarını bilmiyorum

Resmi aciklama yapildi mi ? Tatildeydim kacirmis olabilirim, son aciklamaya gore eskisi kadar seffaf olmayacagiz yonunde idi. Sunu soyluyorum her zaman, 3-5 tane cop alip ufak ufak maliyet yaratacagina bir tane al cok ver. Beni en cok korkutan defansif lider eksigimiz ve ismi gecenler asagi yukari benzer performans verecekler on tarafta Fernando veya Melo gibi bir isim olmadigi surece maalesef bu boyle olacak. Sag bek'e hic deginmiyorum bile. Umarim surpriz bir performans aliriz Boey'den. Gedson de kesinlikle alinmali bu arada.

Gençlik mallığı
Çektiği geçmiş sıkıntılar
bir yerden tekrar başlar umarım
Bunun gençlikle ilgisi yok bak kaç tane genç geldi geçti İstanbul'dan bu kadar saçmalığa imza atan kaç kişi oldu? Kafayı sahaya verseydii futbolu isteseydi belki olurdu ama yok. Karıya kıza yazmaları, saçma sapan tahtlı pozlar falan. Daha önce de söyledim bu çocuk harlemin futbol şubesinde top cambazlığı yapmalı ötesini değil

gedson gelmiyorsa bence o bölgeye 28 27 29 yaşlarında tecrübeli lider bi ortasaha şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt