Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
1 hafta uğramadım. 4 transfer yaptık.
Geldiğim gibi Morutan işi sarpa sardı.
1 ay gidiyorum bu sefer , 10 transfer yaparız umarım![]()
Bence kal biraz daha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 hafta uğramadım. 4 transfer yaptık.
Geldiğim gibi Morutan işi sarpa sardı.
1 ay gidiyorum bu sefer , 10 transfer yaparız umarım![]()
Herhalde sezon sonunu görmez Emre.
cicaldau 1.1m alacak onun dışında yeni gelenlerin maaşlarını bilmiyorumDogrusun, ben maliyet kismina bakmadan hamle bazinda yazdim ancak bizde az para vermedik/vermeyecegiz gelecek isimlere. Luyindama, 8m Euro odendi diye hatirliyorum maasi haric.Romenlerin yillik ucretlerini de bilmiyoruz, imza paralarini da..
şu videoda dünyann en iyi sol beki gibiŞu Carole'ün bizdeki ilk hazırlık maçını hatırlıyorum ne yardırıp gitmişti soldan
Öyle bir gitti ki maç sonuna kadar dönmedi geri
Maaşla ilgisi yok, adamın kafa sahada değil. dünyanın en iyi menajerlerinden biriyle anlaşmasına rağmen halen bir yere girememiş olması bunu gösteriyor. Kimse istemez bu adamı kolay kolay.Bu lavuk kesin deli maaş istiyor
Yoksa türk oyuncu ihtiyacının olduğu şöyle bir dönemde kimsenin almaya çalışmaması ilginç
Yuh, bir iki yila kadar profesyonel futbol hayatini ilgisizlik alakisizliktan dolayi sona erdirecek yeteneksiz ile alakali yapilan yoruma bak.O paraya Orkun Kökçü zorlanır
cicaldau 1.1m alacak onun dışında yeni gelenlerin maaşlarını bilmiyorum
Gençlik mallığıMaaşla ilgisi yok, adamın kafa sahada değil. dünyanın en iyi menajerlerinden biriyle anlaşmasına rağmen halen bir yere girememiş olması bunu gösteriyor. Kimse istemez bu adamı kolay kolay.
PVA: 1.7cicaldau 1.1m alacak onun dışında yeni gelenlerin maaşlarını bilmiyorum
Bunun gençlikle ilgisi yok bak kaç tane genç geldi geçti İstanbul'dan bu kadar saçmalığa imza atan kaç kişi oldu? Kafayı sahaya verseydii futbolu isteseydi belki olurdu ama yok. Karıya kıza yazmaları, saçma sapan tahtlı pozlar falan. Daha önce de söyledim bu çocuk harlemin futbol şubesinde top cambazlığı yapmalı ötesini değilGençlik mallığı
Çektiği geçmiş sıkıntılar
bir yerden tekrar başlar umarım
kim diyor?Boey'in yüzde 50'sini almışız 1.5 milyon euroya konuşuldu burada daha önce?
Evet çünkü biz malız tek senesi kalmış gelmek için can atan adama yüzde 50 pay veriyoruz. Buna ancak Kadir İnanır.Boey'in yüzde 50'sini almışız 1.5 milyon euroya konuşuldu burada daha önce?
kim diyor?