Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey'in yüzde 50'sini almışız 1.5 milyon euroya konuşuldu burada daha önce?
Hangi haber sitesi? Haluk Yürekli ve daha başka kaynaklara göre 1 milyon bonservis+ 500 bin bonus demişlerdi bir de %15 sonraki satıştan pay olayını tam olarak hatırlamıyorum ama %50'sini alacağımızı hiç sanmıyorum. Çünkü Celtic'e oyuncu gidecek hbaerlinde de 1milyon pound bonservisi olduğu yazıyordu haberlerde o yüzden %50 olayı bana mantıklı gelmedi.

sağ kanadada bu elemana bayılsak 10 milyonu fena olmasz

Geçen birisi daha istemişti de bu adamın olay bayağı karışık. Tecavüz iddiaları vardı. LA Galaxy bonservisini almak istemedi. Yunanistan ile adı anıldı olmadı. Piyasası şu an 10 milyonun bile altında olabilir.
Haber güncellemesini bulamadım;

elmas lige kadar olucak trasnfler demişti hadi bakalım gene bizi kandırcan mı başqanım aşkanım

Morutan'a bence gereğinden fazla tepki gösteriyoruz. 10 biraz fazla ama skill videolarında fena değil gibi 6'ya-7 gibi alınabilir.

Ha 10'da diretirlerse alternatifi kovalanabilir ama 6-7 22 yaşındaki bir oyuncuya çok değil.

Ben açıkçası Morutan'ı istiyorum ama ekonomi de önemli. En fazla ederi 8

Morutan'a hiç teklif yapmadıysak, sağ ön için kimlerle görüşmüş olabiliriz? Muhtemelen Morutan yerine basına düşmemiş bir isim gelecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt