Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Stanciu?gedson gelmiyorsa bence o bölgeye 28 27 29 yaşlarında tecrübeli lider bi ortasaha şart.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stanciu?gedson gelmiyorsa bence o bölgeye 28 27 29 yaşlarında tecrübeli lider bi ortasaha şart.
?stoper adaylarımız
*JAPHET TANGANGA
*CHANCEL MBEMBA
*BAFODE DIAKITE
*ANEL AHMEDHODZIC
*TOMAS RIBEIRO
*VICTOR NELSSON
1 senesi kalmış %50 vereceğiz? Sence mantıklı mı?haber sitelerinde gördüm.
NEDE KARDEŞM KORELİ MR OZstoper adaylarımız
*JAPHET TANGANGA
*CHANCEL MBEMBA
*BAFODE DIAKITE
*ANEL AHMEDHODZIC
*TOMAS RIBEIRO
*VICTOR NELSSON
Kaynak alalım kim konustuBoey'in yüzde 50'sini almışız 1.5 milyon euroya konuşuldu burada daha önce?
yarım gedson 250gr da morutan alalım bari.olabilir . ama ortasahada lider oyuncumuz olmalı bitane . örnegin teji savanier tarzı sorumluluk alıcak falanStanciu?
Yarısı nedir yavyarım gedson 250gr da morutan alalım bari.
Maça kadar 2 transfer daha olacaktır kanımca
Hangi haber sitesi? Haluk Yürekli ve daha başka kaynaklara göre 1 milyon bonservis+ 500 bin bonus demişlerdi bir de %15 sonraki satıştan pay olayını tam olarak hatırlamıyorum ama %50'sini alacağımızı hiç sanmıyorum. Çünkü Celtic'e oyuncu gidecek hbaerlinde de 1milyon pound bonservisi olduğu yazıyordu haberlerde o yüzden %50 olayı bana mantıklı gelmedi.Boey'in yüzde 50'sini almışız 1.5 milyon euroya konuşuldu burada daha önce?
abi hiç bir yerde dikiş tutturamadı ki millet alıp napsınBu lavuk kesin deli maaş istiyor
Yoksa türk oyuncu ihtiyacının olduğu şöyle bir dönemde kimsenin almaya çalışmaması ilginç
sağ kanadada bu elemana bayılsak 10 milyonu fena olmasz