Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
stoper adaylarımız

*JAPHET TANGANGA
*CHANCEL MBEMBA
*BAFODE DIAKITE
*ANEL AHMEDHODZIC
*TOMAS RIBEIRO
*VICTOR NELSSON

IMG_2789.webp

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Tecrubeli avrupali stoper be calim pas yetenegi gol katkisi yapacak sag acik en elzem yerler orta sahaya bir 8 de aldikmi yeterlidir benim icin

bence daha defansif bir adama ihtiyacımız var
şu an lüks kacar gedson
Oyun hızını artırabilsek, hızlı pas dağıtımı yapabilsek, topsuz oyunda ve top rakipteyken kompakt kalabilsek defansif 6 numaraya gerek kalmaz hatta 6 numara ayak bağı olur. Bence hocanın aklındaki biri defansif biri ofansif 3 sekizle oynamak ama bu kolay bir oyun değil.

Eskiden transferler kampa yetişsin diye beklerdik. Şimdiki şartlarda transferler ne kadar geç katılırsa o kadar iyi. Bizim idmanlardan ne kadar az nasibini alırlarsa o kadar iyi. En iyisi pek acele etmeyelim. Kullanım sürelerini 2 aydan 3 ay’a çıkarmış oluruz.

Gedson iyi olur ama skorer Harroui'ye de hayır demem yarın gelebiliyorsa gelsin

Bagimlilik yapti rtaş
Geceleri yatmadan izliyorum mütüs rahatlatiyor
Siz degerli rtaşlarimlan da paylasiyorum her gece
Sağolsun Emre kardeş de herifin suratına kuzu kulağı otu filan çalıyor bunun neresi rahatlatıyor allahisen , illa rahatliyacak birsey istiyorsan altaki videoyu aç ve gözünü kapa dalar gidersin kurban olduğum.

Önümüzdeki hafta ben bir oyuncu bekliyorum Ama Daha sonra beklemeye gececegiz cünkü göndermemiz gereken oyuncular var

Zaten burak elmas ilk etapta 5-6 transfer düsünüyoruz demisti

Cicaldau,van Aanholt,Boey,Berkan ve büyük ihtimal bu hafta bir oyuncu daha

Umarim Feghouli,Falcao ve Diagne’yi bir sekilde yollariz

Oyun hızını artırabilsek, hızlı pas dağıtımı yapabilsek, topsuz oyunda ve top rakipteyken kompakt kalabilsek defansif 6 numaraya gerek kalmaz hatta 6 numara ayak bağı olur. Bence hocanın aklındaki biri defansif biri ofansif 3 sekizle oynamak ama bu kolay bir oyun değil.
bunları yapabilsek real madrid'de oynarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt