- 17 Ağustos 2009
- 44.212
- 33.325
- 3.448
Morutan gelirse, Cicaldau ile beraber Fenerlilerin yaşadığı Mesut-Pelkas çıkmazını mı yaşayacağız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2+1 ama o 1 nasil bilmiyorumKaç senelik imzaladı?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
fatih hocam işini bilirr reis.Morutan gelirse, Cicaldau ile beraber Fenerlilerin yaşadığı Mesut-Pelkas çıkmazını mı yaşayacağız.
Reis seni mi kıracam 8 milyon euro olsun hadi.İyi niyetli düşüneyim oyuncuya da en az 1.5 milyon euro yıllık versen 4 yıllık da sözleşme yapsan 14 milyon euro kazık saplanacaktı. 140 MİLYON LİRA.nerde 10 rtaşım
Adam brezilyali olsa anlariz da romanya milli takima niye secilmemis bu adam yasi 17-18 de degilRomanya milli takımında bile oynamayan oyuncuya 6-7 milyon euro verip alacağız bu nasıl iş?
Fatih Terim'e transferleri bırakmamak lazım Oyuncunun iyisinden anlamıyor ya da başka işler var iyi niyetli düşünmek istiyorum.
Benjamin Tetteh devre arasında 10 milyon euro verdirip aldıracaktı.
Malatyaspor 1.5 sezon sonra 600 bin euroya kiraladı.Sonrada 2 milyon euroya transfer etti.
Twitterdaki müthiş Oyuncu ''Analizci'leri oynadığı bölgede çok fazla oyuncu olduğu için seçilemediğini söylüyor.Adam brezilyali olsa anlariz da romanya milli takima niye secilmemis bu adam yasi 17-18 de degil
En fazla 3m eder. O bile soru isareti. Bu, Cicaldau icinde gecerliydi ama maalesef "gecti".Morutan'ı çok isteyen biri için bende şüphe duymaya başladım.
8 milyona çok iyi yetenekler bulabiliriz aslında guney amerika ve dogu avrupada.
Bir yandan da çocuk bizi baya istiyor, buraya gelip her şeyini verecek gibi, taraftar da çok sevecek gibi.
Bilemiyorum Altan Bilemiyorum.
Bence 4/5 bandı makul, alınabilir bir risk.En fazla 3m eder. O bile soru isareti. Bu, Cicaldau icinde gecerliydi ama maalesef "gecti".
Hagi ve Gedson orneklerine genel olarak katilmakla birlikte, Morutan ve Cicaldau icin en fazla 3-4m edeceklerine dair dusuncem hala bakidir. Maalesef bizim elimizde degil iste. Biri zaten geldi artik destek olacagiz. Hayirlisi olsun,Bence 4/5 bandı makul, alınabilir bir risk.
Ama 7/8 cidden fazla.
Bak Hagi ye 10 ver, Gedsona 15 ver sesimi çıkarmam.
Ne verecekleri belli.
çalım atabilecek biri alınmalı birebirde adam eksiltme eksigimiz var.Morutan'ı çok isteyen biri için bende şüphe duymaya başladım.
8 milyona çok iyi yetenekler bulabiliriz aslında guney amerika ve dogu avrupada.
Bir yandan da çocuk bizi baya istiyor, buraya gelip her şeyini verecek gibi, taraftar da çok sevecek gibi.
Bilemiyorum Altan Bilemiyorum.
kurban olun forumagsscimbom forumdan futboldan anlayan birey çıkmaz
Uyumadin mi ulangsscimbom forumdan futboldan anlayan birey çıkmaz
hoşgeldin dostum transfer gelmeye tabiki devam edecek ama yönetim biraz yoruldu. en azindan uefa elemesi ilk maçını bekleyelim, ilk mağlubiyette 2 transfer bombasi patlarSA
3 günlük cezam bitti.
Pek takip etmedim spor haberleri.
PSV maçın sonrası 2-3 isim transfer edilmiyecektiler ?!?!
Hani 2-3 günlük Uefa İsim Yazma limiti vardı? Terim olumlu konuşuyordu...
Terim ve yönetim bizi yine mi kandırdı?