- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Uygun fiyat olur ise dedi hocamBöyle modern bir yönetim demode bir teknik adamla çalışıyor ise muhtemelen alacaktır.Sonuçta teknik adamın basına açık beyanı var!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uygun fiyat olur ise dedi hocamBöyle modern bir yönetim demode bir teknik adamla çalışıyor ise muhtemelen alacaktır.Sonuçta teknik adamın basına açık beyanı var!
Fiyatı yükselmiştir o açıklanmadan sonra.Uygun fiyat olur ise dedi hocam
Eğer 3 milyona gittiyse çok yazık olmuş, o parayı her türlü çıkarırdı.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İmza üstü imza harika yorum renktaşSene 2011 Shaqiri'yi kapa bildirdik.
Bugün Morutan'a gösterilen tepkiler ona gösteriliyordu tabii o zamanlar kimse tanımıyor, yok Basel'den oyuncu mu alınırmış yok niye başkası almıyormuş. 10 kağıt verilir miymiş
Tabii Shaqiri'nin 2 tane Manu maçı vardı iyi oynadığı ama fiziği bunun bir tık altı ve şişecek, sönecek düşüncesi vardı.
10 gün sonra Bayern'e gitti.
10 sene geçti forumdaki daha doğrusu taraftarın zihniyeti hala aynı.
Şimdi bana gelip genç İsviçreli olsa alırdık demeyin, o pazar çoktan keşfedildi, Bundesliga kapıyor direkt. Sana kalan pazarlar belli; alıp geliştireceksin, sonra da ağlamayın borç var transfer yapamıyoruz diye.
Bir de Ianis'i izlememiş adamlar önerip durmaya da son versin sırf Rangersta iyi istatistikleri var diye.
Spor ro nun haberine göre becali 9.9 milyon euro yu bile kabul etmiyor mus bizim yönetim almaz daha bence
çok kibarsın knkTursusunu kursun
Oda baya uzgun duruyo
GelmezMorutanla zaman harcamaya gerek yok derhal chiesaya yonelinmeli.