Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz ki Stanciu'ya 4 milyon euro önermiş takımız (başkanları açıkladı), Morutan'a genç diye 6 milyon teklif bırakmışızdır. Koltuğunda kuduran Becali sürekli 10 milyon haberleri girdirerek hem bizim direncimizi kırmaya çalışıyor hem de oyuncunun gerçekten 10 milyon euro olduğu algısını yaratmaya çalışıyor. Ölü taklidi yapalım 3 haftaya gelip 6 milyonu kabul ederler.

Cicaldu . 6,5 milyon verdik zaten, umarım Morutan kazığını da yemeğiz. Terim’in sezon ortasında dünyanın borcu ve çöpünü bırakarak kaçacağı bir sezon olmaz umarım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Giovanni Becali, Romanya’da çalışan Yüksel Yeşilova’ya Cicaldau hakkındaki açıklamaları yüzünden sert girmiş. Sen Erdoğan’ın Ekonomi Bakanı mısın? demiş. Devamında da Yüksel kim? Önemsiz biri demiş.

twitter gündeminde enteresan bir tt var

Cicaldu çöpüne 6,5 milyon verdik zaten, umarım Morutan kazığını da yemeğiz. Terim’in sezon ortasında dünyanın borcu ve çöpünü bırakarak kaçacağı bir sezon olmaz umarım.
Çöp olduğunu nerden anladın da hemen hüküm giydirmişsin. Kaç maçını izledin?

Son düzenleme:
Bir tezek bildigini sanmiyorum
Gurrpegiye göre cagneye resmi teklif gelmiş

Yeni transfer ettigin hic oynamamis adama cop demek acikca art niyettir arkadas bu adam senin takiminin topcusu yatirim yapmissin genc oyuncu hocan istemis scout senelerce izlemis gelip buraya cop demek

Kotu oynayip takimin elinde patlamasi hoslarinami gidiyor anlamiyorum bir insan kendi takiminin basarisini neden istemez anlamakta zorluk cekiyorum idrak yollarim tikandi

Yeni transfer ettigin hic oynamamis adama cop demek acikca art niyettir arkadas bu adam senin takiminin topcusu yatirim yapmissin genc oyuncu hocan istemis scout senelerce izlemis gelip buraya cop demek

Kotu oynayip takimin elinde patlamasi hoslarinami gidiyor anlamiyorum bir insan kendi takiminin basarisini neden istemez anlamakta zorluk cekiyorum idrak yollarim tikandi
Fatih terime sövebilmek için sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt