Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera'nın bize kattıklarını tartışmaya gerek yok. Fakat mevcut durumda gösterdiği performans, yabancı olması ve maaş durumundan dolayı tartışma yaratıyor. Bende en geç önümüzdeki sezondan itibaren genç, yerli bir kaleciyle yola devam etmenin doğru olduğunu düşünenlerdenim.

Takimin heryeri tamam milletin isi gucu muslera olmus yok irfancanmis yok oymus buymus adam iki mac kotu oynadi milletin diline dustu biri musilaj yazar biri baska birsey der ulan bu adamin anitini dikmek lazim anitini muslera futbolu birakana kadar orda kalsin isterse yabanci sayisi 1 e dussun o yabanci musleradir laf eden nankordur
Bana göre anıtı dikilecek futbolcu Gheorghe hagidir uefa şampiyonu taffarel bile varken muslera nin anıtı dikmek de ayıp olur

Takimin heryeri tamam milletin isi gucu muslera olmus yok irfancanmis yok oymus buymus adam iki mac kotu oynadi milletin diline dustu biri musilaj yazar biri baska birsey der ulan bu adamin anitini dikmek lazim anitini muslera futbolu birakana kadar orda kalsin isterse yabanci sayisi 1 e dussun o yabanci musleradir laf eden nankordur
Muslera > GS galiba senin gözünde :D

Muslera kadar başınıza taş düşsün ulan, mecburmuyum ben saçma salak kalecileri izlemeye kalede ! Defans hata yapsa bile Muslera var ulan diyoruz. Bana bu güveni veren adam bırakana kadar oynasın. Yerli kaleciymiş. Gördük yerli kalecilerinizi geçen sene.
Kişileri takımdan büyük görmüyorum diyorlar. Defolsun kovalım vb cümleler midir doğrusu . Ondan sonra oyunculardan aidiyet mi bekliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt