Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uel listesine transfer yestirmek istiyolarsa en gec yarin gelmesi lazim, sali saglik kontrolu sözlesme imzalama carsamba lisans ciksa anca yetisir. Yani yarina kadar transfer gelmezse uel listesine yetismez ve bence yetismeyecegi icin de acele etmezler. Isin özu bu hafta transfer beklemiyorum..

morutan işi olur mu ne diyorsun
Eğer Ertan'ın 7'ye bağlayalım dediği haber doğruysa ve bu bütçelere çıkmışsak Becali'nin 7-8'e geri adım atacağını düşünüyorum. Bugün Morutan'ın maçı var. Orada bir hareketlenme olabilir. Sağ kanat için 7-8 bütçeler doğruysa alternatifi de bizi tatmin eder, o yüzden sağ kanat konusunda rahatım. Diğer pozisyonları bekliyorum.

Uel listesine transfer yestirmek istiyolarsa en gec yarin gelmesi lazim, sali saglik kontrolu sözlesme imzalama carsamba lisans ciksa anca yetisir. Yani yarina kadar transfer gelmezse uel listesine yetismez ve bence yetismeyecegi icin de acele etmezler. Isin özu bu hafta transfer beklemiyorum..
Hocam listemiz hazir sakin kalalim lutfen.

şuan transfer aciklansa bile listeye eklenmesi pek saglikli olmaz

Hay senin zihniyetine başlatma şimdi. Böyle adamlar 1 milyonamı oynar, kafaya bak sen. Ben demiyorymki git Falcao ya 3 yıllığına 18 milyon, fegholiye 5 yıllığına 20 milyon ver, onuda yapmasınlar ama 2.5 milyondan 2 yıl sözlrşme verilir böyle oyunculara Teixera, Palinho çok kaliteli oyuncular 1 takımda 1 tane olmalı böylr adamlar ama bizde zaten 4-5 tane var o uüzden alınamaz zaten bunu diyorym umarım kafanız basar.
Akıllanmazsınız . Hala godin txire diyorsunuz. 1 milyona oynayacaklarsa gelsinler ama gidip 3 yıllığı 2.5 milyon en azı isteyeceğini 2 yaşında çocuk da biliyor. Ne diyeyim umarım bu zihniyet çok az kalır. Tecrübe demek falcao x godin x texira gibi 100 yaşında eski yıldızlar ise kalsın almayalım

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Morutana 3 verelim vermezlersede bakalim dalgamiza .Afrikadan ucan kacan bi arkadasa 7 verelim Becali denen çavo cildirsin.

Hay senin zihniyetine başlatma şimdi. Böyle adamlar 1 milyonamı oynar, kafaya bak sen. Ben demiyorymki git Falcao ya 3 yıllığına 18 milyon, fegholiye 5 yıllığına 20 milyon ver, onuda yapmasınlar ama 2.5 milyondan 2 yıl sözlrşme verilir böyle oyunculara Teixera, Palinho çok kaliteli oyuncular 1 takımda 1 tane olmalı böylr adamlar ama bizde zaten 4-5 tane var o uüzden alınamaz zaten bunu diyorym umarım kafanız basar.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Senin müthiş zihniyetinle mutluluklar diliyorum.

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Felaket sorunlu ve gamsız bir tip olmasa keşke bedavadan çok iş görürdü

Fatih Terim: "Felipe Melo hazır, Bazı oyuncuların yaşı olmaz ortam uygun olursa gelebilir."

(Ajans 1905

Ridvan lesine olsa elimiz rahatlardi diyon. Ömer var tasdemir var ki tasdemir sakatlanmasa 5tane ridvan eder
Ömer kim Taşdemir kim ya. Taşdemirin arka arkaya 3 maç oynadığını görmedim 2 maç oynayınca 2 ay ortalıktan kayboluyor zaten. Ömeri de ancak orta sahaya alternatif yazabilirim sol bekte yetersiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt