Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.667
- 4.279
- 1.233
Kabul edelim psv maçının en iyilerindendi luyi
Yediğimiz ikinci golde çok kötü gözüktü yine. Çok basit.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kabul edelim psv maçının en iyilerindendi luyi
Bence superlıgın herhangi bır takımında oynamamalı topu sur savunmaya cuvalla bır tek sert sutu varÖmer sol bek degil bence ihtiyac halinde sol ic de deli dans gibi kosar
Kim?Cicanın kötü çıkması için dua ettiğinden eminim ama kanıtlayamam
Eğer Ertan'ın 7'ye bağlayalım dediği haber doğruysa ve bu bütçelere çıkmışsak Becali'nin 7-8'e geri adım atacağını düşünüyorum. Bugün Morutan'ın maçı var. Orada bir hareketlenme olabilir. Sağ kanat için 7-8 bütçeler doğruysa alternatifi de bizi tatmin eder, o yüzden sağ kanat konusunda rahatım. Diğer pozisyonları bekliyorum.morutan işi olur mu ne diyorsun
Bu sene en az 15 lig macinda sans bulur sonradan da girse...Bence superlıgın herhangi bır takımında oynamamalı topu sur savunmaya cuvalla bır tek sert sutu var
Hocam listemiz hazir sakin kalalim lutfen.Uel listesine transfer yestirmek istiyolarsa en gec yarin gelmesi lazim, sali saglik kontrolu sözlesme imzalama carsamba lisans ciksa anca yetisir. Yani yarina kadar transfer gelmezse uel listesine yetismez ve bence yetismeyecegi icin de acele etmezler. Isin özu bu hafta transfer beklemiyorum..
Ondan emınım gırer duran top ustası frıkıkde de topun basına gecerBu sene en az 15 lig macinda sans bulur sonradan da girse...
Akıllanmazsınız . Hala godin txire diyorsunuz. 1 milyona oynayacaklarsa gelsinler ama gidip 3 yıllığı 2.5 milyon en azı isteyeceğini 2 yaşında çocuk da biliyor. Ne diyeyim umarım bu zihniyet çok az kalır. Tecrübe demek falcao x godin x texira gibi 100 yaşında eski yıldızlar ise kalsın almayalım
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senin müthiş zihniyetinle mutluluklar diliyorum.Hay senin zihniyetine başlatma şimdi. Böyle adamlar 1 milyonamı oynar, kafaya bak sen. Ben demiyorymki git Falcao ya 3 yıllığına 18 milyon, fegholiye 5 yıllığına 20 milyon ver, onuda yapmasınlar ama 2.5 milyondan 2 yıl sözlrşme verilir böyle oyunculara Teixera, Palinho çok kaliteli oyuncular 1 takımda 1 tane olmalı böylr adamlar ama bizde zaten 4-5 tane var o uüzden alınamaz zaten bunu diyorym umarım kafanız basar.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ömer kim Taşdemir kim ya. Taşdemirin arka arkaya 3 maç oynadığını görmedim 2 maç oynayınca 2 ay ortalıktan kayboluyor zaten. Ömeri de ancak orta sahaya alternatif yazabilirim sol bekte yetersizRidvan lesine olsa elimiz rahatlardi diyon. Ömer var tasdemir var ki tasdemir sakatlanmasa 5tane ridvan eder
Senin müthiş zihniyetinle mutluluklar diliyorum.
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi