Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
HamzatorrrrrrFatih Terim: "Eğer olur da bir tane yardımcı olursa bu oyuncunun Galatasaray içinden gelmiş birisini olmasını istiyorum." (Ajans 1905)
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HamzatorrrrrrFatih Terim: "Eğer olur da bir tane yardımcı olursa bu oyuncunun Galatasaray içinden gelmiş birisini olmasını istiyorum." (Ajans 1905)
![]()
Cicaldauya 6.5 verip Morutana bu kadar para vermemek ters iş yapmak olur.
Evet cicaldau da iyi ama morutan ondan daha iyi. Mevkileri harici, potansiyel ve mevcut yeteneklerine, bize kazandıracaklarına bakarak konuşuyorum.
Morutanın mevcut değeri 7-10 arasıdır. Cicaldaunun ise biraz daha düşük.
Sözleşmesi bitiyormelonun palmeirası ve brezilyayı bırakıp buraya geleceğini sanmam
Ewet.İstifa da bir hizmet
Hocam cidden yeter ya. Artık şu kulübeye sana gerektiğinde karşı gelebilecek, sana bir şeyler öğretebilecek, bu işin ciddi eğitimini almış ve potansiyelli birini getirin. Gidipte Emre Belözoğlu'nu getirin demiyorum fakat illa Galatasaray'ın içinden gelmiş biri olmasından ziyade bu işi gerçekten yapabilecek katkı sağlayabilecek adamlar gelsin.Fatih Terim: "Eğer olur da bir tane yardımcı olursa bu oyuncunun Galatasaray içinden gelmiş birisini olmasını istiyorum." (Ajans 1905)
![]()
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi