Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adamlar karınlarını doyurmaya gitmiş resmen 1 tane bilmediğimiz haber yok vasıfsızlar ordusu

Ben meloya dırek transfer gozuyle bakmıyorum maalıyetı cok dusuktur yabancı kuralında dıye alınıyodur

hoca teknik ekibe biraz da tecrübeli potansiyelli adam al melo da gelsin de yani ne bu liyakatsızlık

Cicaldauya 6.5 verip Morutana bu kadar para vermemek ters iş yapmak olur.
Evet cicaldau da iyi ama morutan ondan daha iyi. Mevkileri harici, potansiyel ve mevcut yeteneklerine, bize kazandıracaklarına bakarak konuşuyorum.
Morutanın mevcut değeri 7-10 arasıdır. Cicaldaunun ise biraz daha düşük.

Sen Galatasaray’dan taraf mısın, Becali’den mi? Galatasaray taraftarı da kendini aşıyor maşallah.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Morutan yerine Samuel Kalu olmazmi renkdaslar. Bordeaux ile düstü ama daha 23 yasinda ptansyelli

Melo'nun hırsından lazım bize
Arda'dan daha faydalı olur bu yaşta gelip oynasa

speaking-head_1f5e3-fe0f.png

Fatih Terim: "Eğer olur da bir tane yardımcı olursa bu oyuncunun Galatasaray içinden gelmiş birisini olmasını istiyorum." (Ajans 1905)
😬
Hocam cidden yeter ya. Artık şu kulübeye sana gerektiğinde karşı gelebilecek, sana bir şeyler öğretebilecek, bu işin ciddi eğitimini almış ve potansiyelli birini getirin. Gidipte Emre Belözoğlu'nu getirin demiyorum fakat illa Galatasaray'ın içinden gelmiş biri olmasından ziyade bu işi gerçekten yapabilecek katkı sağlayabilecek adamlar gelsin.

meloyu brezilyada izleyen var mı bu saatten sonra orta saha olaamaz zaten fakat stoper performansını merak ettim doğrusu

Hoca GS muhabirlerine kahvaltı vermiş deniyorsa Naci,nevzat filan bunların hiçbiri Galatasaraylı degilki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt