Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olsaydi alirdik dedi. Alsaydik da tepkiler olurdu diye devam etti.
Olsaydi alirdik dedi. Alsaydik da tepkiler olurdu diye devam etti.

Fatih Terim: "Linnes ile birlikte aynı şehirden olduğu için Haaland ile iletişim kurmuştuk. Anlaşma noktasına geldik. Maalesef Norveç'ten hiç çıkmamış 20 yaşındaki bir oyuncuya o dönem 8-9 milyon versek, neler olabilirdi Türkiye'de, tahmin edin. Şimdi 150 milyon euro
Para yoksa anlasma noktasina nasil geliyoruz?

Fatih Terim: "Scout ekibimiz birçok oyuncuyu seyrediyor. Sizin için en çarpıcısı Avrupa’nın en önemli golcüsü Erling Haaland. U20 Şampiyonası sonrası transferini bitirme aşamasındayız, limitimiz olsaydı 8-9 milyona almıştık.”

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Berkan’in gecen sezon mac basina adam gecme ortalamasi 0.3, Cicaldau’nun da 1 civari olmasi lazim, iki tane pasor 8 numara. Gedson’u arayacagiz gibi. Ben orta sahaya atletik, adam eksilten ve dikine top surebilen oyuncu bekliyordum.

Fatih Terim: "Linnes ile birlikte aynı şehirden olduğu için Haaland ile iletişim kurmuştuk. Anlaşma noktasına geldik. Maalesef Norveç'ten hiç çıkmamış 20 yaşındaki bir oyuncuya o dönem 8-9 milyon versek, neler olabilirdi Türkiye'de, tahmin edin. Şimdi 150 milyon euro
Para yoksa anlasma noktasina nasil geliyoruz?
Amrabata Diagneye veriliyorsa maasinda ucuz olacaktı verilirdi. Sanki hep ucuz oyuncu aliyoruz. Lyundamada 8 verildi. Gelmek istemedi dersen anlarım ama bu sacma

Berkan’in gecen sezon mac basina adam gecme ortalamasi 0.3, Cicaldau’nun da 1 civari olmasi lazim, iki tane pasor 8 numara. Gedson’u arayacagiz gibi. Ben orta sahaya atletik ve dikine top surebilen oyuncu bekliyordum.
Sağ tarafa yetenekli, 1 e 1 de üzerine giden bir adam şart .

Yabanci stoper almayi dusunuyorum demis, bazi haber sitelerinde “almayi dusunmuyorum” yaziyordu ama dogrusu yabanci stoper almayi dusunuyor.
Luyi nin giderek daha iyi olacağını düşünüyorsa yabancı transferi istememesi daha mantıklı duruyor. Değilse yanlış ifade etmiştir, insanlık hali...

Morutan için bonservisiyle ayrılanlar olursa mümkün ancak yine de rakam yüksek demiş. 7-8 bonservise Luyindama ve Diagne giderse olur demek istemiş bence.
Aynen,satış yapılmassa muhtemelen sağ kanat için kiralık fırsat transferi kovalarız ve en yüksek olasılık da bu bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt