Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.863
- 7.473
- 1.843
galasevgisi burhan denen herifi bi yerin dibine soksun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olsaydi alirdik dedi. Alsaydik da tepkiler olurdu diye devam etti.
Olsaydi alirdik dedi. Alsaydik da tepkiler olurdu diye devam etti.
Ne alaka?..Çocuk-ergen psikoloğumu dedim?..Her yaşta oyuncunun dönem dönem profesyonel destek alması gerekebilir...Mentör mu? Luyindama yas olarak takimin yarisinin amcasi olabilir. Mentör daha cok genc oyuncular icin kullanilmiyor mu?
hangisi gercek acaba?

Barış Sarper adam eksiltiyor muüstat kafa bulma bizle
hangisi gercek acaba?
yokBarış Sarper adam eksiltiyor mu
çalım görmek istiyorsun dimi kanka
Amrabata Diagneye veriliyorsa maasinda ucuz olacaktı verilirdi. Sanki hep ucuz oyuncu aliyoruz. Lyundamada 8 verildi. Gelmek istemedi dersen anlarım ama bu sacmaFatih Terim: "Linnes ile birlikte aynı şehirden olduğu için Haaland ile iletişim kurmuştuk. Anlaşma noktasına geldik. Maalesef Norveç'ten hiç çıkmamış 20 yaşındaki bir oyuncuya o dönem 8-9 milyon versek, neler olabilirdi Türkiye'de, tahmin edin. Şimdi 150 milyon euro
Para yoksa anlasma noktasina nasil geliyoruz?
Bu aciklama ocak ayinda adami kiraladigimizda yapti. 4.75 milyon opsiyonlu. Megerse yüzde 50si icinmiş. Eski yönetim cikip bi aciklama yapsada gercegi ögrensekAdam. Olympiakosa gitti nasıl almış oluyoruz
Sağ tarafa yetenekli, 1 e 1 de üzerine giden bir adam şart .Berkan’in gecen sezon mac basina adam gecme ortalamasi 0.3, Cicaldau’nun da 1 civari olmasi lazim, iki tane pasor 8 numara. Gedson’u arayacagiz gibi. Ben orta sahaya atletik ve dikine top surebilen oyuncu bekliyordum.
Luyi nin giderek daha iyi olacağını düşünüyorsa yabancı transferi istememesi daha mantıklı duruyor. Değilse yanlış ifade etmiştir, insanlık hali...Yabanci stoper almayi dusunuyorum demis, bazi haber sitelerinde “almayi dusunmuyorum” yaziyordu ama dogrusu yabanci stoper almayi dusunuyor.
Aynen,satış yapılmassa muhtemelen sağ kanat için kiralık fırsat transferi kovalarız ve en yüksek olasılık da bu bence.Morutan için bonservisiyle ayrılanlar olursa mümkün ancak yine de rakam yüksek demiş. 7-8 bonservise Luyindama ve Diagne giderse olur demek istemiş bence.