Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen sene 3 tane orjinal ortasaha yoktu yazabileceğin
sol bek sakatlıktan kurtulamıyordu.
Geçen seneye göre nerede gerideyiz Gedson harici?
Bu sene hala 3 tane net orta sahamız olduğunu düşünmüyorum.onyekuru büyük kayıp,gedsonu söylemeye gerek yok.kerem ve bay ile tüm sene kanatlari idare etmek intahar olur.forvet kimse Muhammed demesin en önemli maçlarda bile hoca oynatmadi.halil de büyük kayıp,ki ilk izlediğimde beğenmemiştim.bugune kadar kurulan takım bariz kötü kisaca.5-6 nokta transferler yapılır sonrasını bilemem.

şu yabancı kuralını uzun süre düşündüm ve nihayet bi sonuca vardım

iyi bir yerli stoper alamayacığımıza göre (ozan vs)yerlileri berkan-halil-bay/kerem yapmaktan yanayım

Onyekuru'yu alamamamiz bizim icin buyuk kayip ne yazik ki. Insallah pisman olmayiz.

Beşiktaş'ın şampiyonluğunu ben normal bulmuyorum, Başakşehir gibi 1 senelik oyuncu bazlı bir sonuç.

Biz veya Fener aptal olduğundan kazandılar.

3-4 net adam alınca da geri dönüşü olmuyor sürekli benzer döngüleri yaşıyoruz.
Geçen sene o kötü fener antebi yense şampiyonu.ben bu sene fenerin ciddi tehlike olduğuna inanıyorum.bizim kalitemizi yükseltecek çok iyi bir kanat forvet ve Taylan yerine Melo veya fernando gibi 2 net ttransfere ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.simdi gidip 7-8 adam alacağını 2 nokta transfer yapsınlar demek istiyorum kısaca.ben bıktım FT denemelerinden ve rotasyon futbolcularindan.

seneye bankalara borç mu ödeyecez öyle bir durum vardı galiba

Bu arada Onyekuru sene 20 gol/asist yapar.

Oympiakos da zor değil bu rakamlar, adamlar her sene rekor puanla şampiyon oluyor.

Kıyas bu mu yani?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ortasaha için cok isim gündeme geliyor, Gedson harici bir başka isme kanım kaynamadı, çok odaklanamadim fakat sağ kanat icin dar alanda etkili, dribbling yapabilen bir isme ihtiyaç var.

Onyekuru 5M€’e evet gayet makul alınabilirmiş. Fakat olmadı, “Allah kahretsin, lanet ettim” gibi argümanlara girip sallamak da akıl kârı değil. İleride, neden Kerem yahut Barış Alper oynamadı diye de sitem edecekler/edenler, şahsımca aynı kişiler olacaktır.

Arkadaşlar Halil geldiğinde %99unuz bunu niye aldık dedi, Sivaş maçında altı pastan kaçırdı geri gönderin dediniz Nisanda oynamaya başladı ki iki santraforu da kaybetmiştik ve şimdi Halil'i istemeyen yok.

Gedson geldi aynısını yaptınız adam oynayınca tek başına rakip orta sahaların hepsine üstünlük kurdu.

Şimdi ise Keremle Bayla sezon mu geçer diyorsunuz.

Anlamak güç hakkaten.

Falcao, Feg, Babel gibi direkt katkı veren adamlar yüzünden bugün bunları yaşıyoruz, makul olun biraz.

Hocanın açıklamaları iyi hoş güzelde Moder hogue tarzı açıklamaları gereksiz madem geçen sene bulduk bu sene de bulmamız lazım elimizde böyle bir sistem varsa gelecek ancak böyle inşa edilir
Scout ekibini en çok eleştirenlerden biri olarak söylemek durumundayım ki, atelyede bir meta üretmeye benzemezi, yetenekli futbolcu bulmak. Belki bulundu, f/p olarak uygun görülmedi vs vs...

Geçen sene o kötü fener antebi yense şampiyonu.ben bu sene fenerin ciddi tehlike olduğuna inanıyorum.bizim kalitemizi yükseltecek çok iyi bir kanat forvet ve Taylan yerine Melo veya fernando gibi 2 net ttransfere ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.simdi gidip 7-8 adam alacağını 2 nokta transfer yapsınlar demek istiyorum kısaca.ben bıktım FT denemelerinden ve rotasyon futbolcularindan.
Anlıyorum demek istediğini de bence imkansız o tarz hamleler.

Melo'ya kiralama bedelleriyle 8 m euro bonservis ödedik, Fernando'ya 5 verdik.

İkisine de 3.3 net maaş verdik.

O kalite adama bu bedelleri vermezsek getiremeyiz.

Açıkçası ben bu bedellere 2-3 adam alma taraftarıyım.

Fenerin kadrosu 2-3 hamleyle en geniş kadro olacak zaten yine, geçen sene de finishe gelebildilerse geniş kadroları sayesinde oldu bence.

Allah için sağa sola forvete ortasahaya stopere yabancı isteyenler, bu takımda hangi 3 yerli oynayacak bi söyleyin de bilelim. Herkes papağan gibi ft ft ft demekten bi bok bilmiyorsunuz

Scout ekibini en çok eleştirenlerden biri olarak söylemek durumundayım ki, atelyede bir meta üretmeye benzemezi, yetenekli futbolcu bulmak. Belki bulundu, f/p olarak uygun görülmedi vs vs...
Valla hocam öyle bile olsa boş yere konuşmaya gerek yok icraatte görmek lazım isim ben hocayı destekleyenlerden biriyim ama mesela diagne alınacağına 2 tane taş gibi adam alınabilirdi ha sonra Muhammed Mostafa alındı ona eyvallah sürekli bu şekilde devam edilmesi lazım.

onyekuru'ya 5 milyon euro verilip alınmadı diye yangın yapıyorsunuz da 3 yerlili bir kadro yapıp onyekuru'yu kadroya dahil edin bakayım

sol kanatta kerem-barış hatta babel varken onye'ye verilecek 5 milyon euro bonservisin ve maaşın sağ kanat ve orta saha için ayrılmasında ne gibi saçmalık var?

Bu sene hala 3 tane net orta sahamız olduğunu düşünmüyorum.onyekuru büyük kayıp,gedsonu söylemeye gerek yok.kerem ve bay ile tüm sene kanatlari idare etmek intahar olur.forvet kimse Muhammed demesin en önemli maçlarda bile hoca oynatmadi.halil de büyük kayıp,ki ilk izlediğimde beğenmemiştim.bugune kadar kurulan takım bariz kötü kisaca.5-6 nokta transferler yapılır sonrasını bilemem.
Gedson gerçekten zor bir transfer;alamayacağız gibi görüyorum onu.Geçen senenin orjinal ortasahaları sene başı:
Taylan
Etebo
Belhanda bunlara göre nasıl kötü şu an aldığımız:
Berkan
Cicaldau
Aytaç
ve elimizde bulunan Taylan; buraya 1 tane daha Gedson profilinde oyuncu alındığı zaman geriye kalan süsleme olur ortasaha umarım da olur.
Onyekuru kayıp filan değil son maçlarda sakatım deyip duran, bizi gol lazımken yalnız bırakan topçuyla işimiz yok kaldı ki senin daha öncelikli bölgelerin var transfer için 5m u ben ortasaha ve sağ ön için kullanılmasından yanayım Onyekuru'dan önce. Halil kayıp mı değil mi bunu BAY'ın performansı gösterecek o yüzden o konuda beklemek lazım. Katılıyorum 5-6 transfere ihtiyacı var ama geçen seneden kötü değiliz. Bugün daha 1 ağustos ve 4 tane bonservis vererek (BAY,Cicaldau,Sacha,Berkan) 3 tane bonservisi elinde(Alpaslan(hiç ısınamadım buna), Aytaç ve PvA ) yı aldılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt