Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.814
- 73.327
- 5.188
Forumda kendini zeki sanan kuşlar s g
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene hala 3 tane net orta sahamız olduğunu düşünmüyorum.onyekuru büyük kayıp,gedsonu söylemeye gerek yok.kerem ve bay ile tüm sene kanatlari idare etmek intahar olur.forvet kimse Muhammed demesin en önemli maçlarda bile hoca oynatmadi.halil de büyük kayıp,ki ilk izlediğimde beğenmemiştim.bugune kadar kurulan takım bariz kötü kisaca.5-6 nokta transferler yapılır sonrasını bilemem.geçen sene 3 tane orjinal ortasaha yoktu yazabileceğin
sol bek sakatlıktan kurtulamıyordu.
Geçen seneye göre nerede gerideyiz Gedson harici?
Geçen sene o kötü fener antebi yense şampiyonu.ben bu sene fenerin ciddi tehlike olduğuna inanıyorum.bizim kalitemizi yükseltecek çok iyi bir kanat forvet ve Taylan yerine Melo veya fernando gibi 2 net ttransfere ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.simdi gidip 7-8 adam alacağını 2 nokta transfer yapsınlar demek istiyorum kısaca.ben bıktım FT denemelerinden ve rotasyon futbolcularindan.Beşiktaş'ın şampiyonluğunu ben normal bulmuyorum, Başakşehir gibi 1 senelik oyuncu bazlı bir sonuç.
Biz veya Fener aptal olduğundan kazandılar.
3-4 net adam alınca da geri dönüşü olmuyor sürekli benzer döngüleri yaşıyoruz.
Scout ekibini en çok eleştirenlerden biri olarak söylemek durumundayım ki, atelyede bir meta üretmeye benzemezi, yetenekli futbolcu bulmak. Belki bulundu, f/p olarak uygun görülmedi vs vs...Hocanın açıklamaları iyi hoş güzelde Moder hogue tarzı açıklamaları gereksiz madem geçen sene bulduk bu sene de bulmamız lazım elimizde böyle bir sistem varsa gelecek ancak böyle inşa edilir
Anlıyorum demek istediğini de bence imkansız o tarz hamleler.Geçen sene o kötü fener antebi yense şampiyonu.ben bu sene fenerin ciddi tehlike olduğuna inanıyorum.bizim kalitemizi yükseltecek çok iyi bir kanat forvet ve Taylan yerine Melo veya fernando gibi 2 net ttransfere ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.simdi gidip 7-8 adam alacağını 2 nokta transfer yapsınlar demek istiyorum kısaca.ben bıktım FT denemelerinden ve rotasyon futbolcularindan.
Valla hocam öyle bile olsa boş yere konuşmaya gerek yok icraatte görmek lazım isim ben hocayı destekleyenlerden biriyim ama mesela diagne alınacağına 2 tane taş gibi adam alınabilirdi ha sonra Muhammed Mostafa alındı ona eyvallah sürekli bu şekilde devam edilmesi lazım.Scout ekibini en çok eleştirenlerden biri olarak söylemek durumundayım ki, atelyede bir meta üretmeye benzemezi, yetenekli futbolcu bulmak. Belki bulundu, f/p olarak uygun görülmedi vs vs...
Gedson gerçekten zor bir transfer;alamayacağız gibi görüyorum onu.Geçen senenin orjinal ortasahaları sene başı:Bu sene hala 3 tane net orta sahamız olduğunu düşünmüyorum.onyekuru büyük kayıp,gedsonu söylemeye gerek yok.kerem ve bay ile tüm sene kanatlari idare etmek intahar olur.forvet kimse Muhammed demesin en önemli maçlarda bile hoca oynatmadi.halil de büyük kayıp,ki ilk izlediğimde beğenmemiştim.bugune kadar kurulan takım bariz kötü kisaca.5-6 nokta transferler yapılır sonrasını bilemem.
Okulların açılmasıyla forum düzene girecektir.